Langoddsprogrammet torsdag byr blant annet på tre kamper fra Primeira Liga i Portugal. I tillegg spilles det fire treningskamper hvor eliteserielag er i akjson. Amedia har rettighetene til å vise treningskampen mellom Odd og Start i Skien. Her kan du se kampen mellom Odd og Start direkte fra klokken 16.00!

Ca. 110 millioner kroner i Eurojackpot-potten fredag. Trykk her for å levere kupongen før fredag kl. 19.00!

Vitoria Guimaraes - Sporting CP Lisboa 2,30 - 3,05 - 2,70 H (spillestopp kl. 22.10)

Den portugisiske toppdivisjonen har to plasser i Europa League-kvalifiseringen. Med ti serierunder igjen av sesongen er Sporting Braga og Sporting Lisboa i førersete. Braga er seks poeng foran laget på femteplass med én kamp mindre spilt, men Sporting kjenner pusten av Famalicão i nakken. Den nyopprykkede klubben slo Porto 2-1 onsdag kveld, og er nå kun to poeng bak hovedstadsklubben.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Sporting byttet trener for fjerde gang i 2019-2020-sesongen like før koronapausen, og uten midtbanestjernen Bruno Fernandes, som signerte for Manchester United i januar, mangler Lisboa-klubben både kvalitet og selvtillit før serieinnspurten. Fernandes var toppscorer hos Sporting med sine åtte mål før han dro til England. Etter at midtbanestjernen forlot klubben har de ikke vunnet på bortebane. De står med to tap og én uavgjort.

Trykk her for å se treningskampen mellom Odd og Start direkte fra klokken 16.00!

Sporting tapte 1-3 mot Famalicão, som ligger på plassen bak dem på tabellen, i den siste bortekampen før ligaen ble stengt ned i mars.

Vitoria Guimaraes er på syvendeplass før torsdagens kamp. De var i kjempeform før koronapausen. Laget sto med tre seire på rad før Primeira Liga ble stoppet, og vil med tre poeng i torsdagens kamp for fullt henge med i kampen om en Europa League-plass. De «slaktet» et Famalicão-lag som spilte med ti mann hele 7-0 i februar.

Vitoria Guimaraes vant 1-0 mot Sporting på hjemmebane sist sesong, og vi tror det blir en ny målfattig kamp torsdag kveld. Vertene er sterke defensivt, og de har holdt nullen i i fem av de seks kampene de har vunnet på Estadio Dom Afonso Henriques. Det er kun tre lag på øvre halvdel av tabellen som har scoret færre mål enn Sporting så langt. De har scoret 37 mål på 24 kamper, og uten Fernandes, som var toppscorer, er hovedstadslaget svekket offensivt.

Vi tror Vitoria Guimaraes tar en knapp seier her. Oddsen på hjemmelaget er 2,30. Det er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset