Gå til sidens hovedinnhold

Stabæk på opprykksjakt

Hjemmesterke Stabæk har fått opp farten og har meldt seg på i opprykkskampen.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Lykkes vi endelig med QPR?

Tippetips: Er det håp for Leeds?
V75 Biri: Tjomslands sjeik kan gi millioner

Lørdagens langoddsprogram er spekket med godbiter og ikke minst er det seriestart i de tre nest øverste divisjonene i England. I tillegg er det tre Tippeligakamper på dagens program, det er er kamper fra både norsk 2 og 3. divisjon. I tillegg er det seriefotball i både Belgia, Sveits, Østerrike og Nederland og den hjemlige Toppserien for kvinner sparkes igang igjen etter EM. Vi kommer naturligvis med to oddstips i dag, i tilllegg til utførlig omtale av de tolv kampene på Tippekupongen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd:
Viking - Lillestrøm B 4,90

Fortsatt uten å imponere nevneverdig har Viking klatret til tredjeplassen på tabellen etter sin 3-0 seier over Start sist helg. Hjemme på Viking stadion er tallene sterke 5-3-0 og det kan ligge bronsemedaljer i luften for siddisene i år. Formen viser dog ikke bedre enn 1-3-1 på de fem siste. Lillestrøm har i år som i fjor prestert bedre spillemessig enn poengmessig, men imponerte i hjemmetriumfen mot Molde sist helg. Det sendte Lillestrøm opp i 21 poeng, men det er fortsatt ikke mer enn fire poeng ned til Sarpsborg på kvalikplassen. Borte går det trått for Lillestrøm (seks av åtte kamper er tapt). Men kommer fra to strake seire nå og Lillestrøm kan få en bra høst. Det står 2-3-2 på de sju siste på Viking stadion og undertegnede blir ikke det minste overrasket om Lillestrøm tar alle tre poengene her. Slik oddsen er satt i denne kampen er 4,90 på Lillestrøm-seier dagens klart mest interessante langskudd.

Bristol City - Bradford B 3,30
Serieåpning League One. Hjemmelaget rykket ned fra Championship i vår, mens Bradford rykket opp fra League Two via playoff. Da er det ingen tvil om at presset ligger på hjemmebane i seriepremieren i ettermiddag. Bradford har alt å vinne i en slik kamp og som vanlig er det alltid fordel de nyopprykkede lagene i slike oppgjør. 3,30 på at Bradford vinner denne kampen er et av mange interessant langskudd fra England denne lørdagen.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Stabæk - HamKam

Vi var aldri i tvil om å lansere hjemmeseier i denne kampen. Petter Belsvik har fått skikk på det unge Stabæk-laget som står med 5-2-1 på de åtte siste seriekampene. Sist helg ble det en knallsterke 2-1 seier borte mot godtgående Kristiansund. Hjemme på Nadderud står laget med sterke 5-3-0. I den rekordjevne Adeccoligaen (bortsett fra tetlaget Bodø/Glimt) har Stabæk på 7. plass kun to poeng opp til Kristiansund på 2. plass og med tre poeng i ettermiddag vil altså Stabæk avansere fem plasser og "overnatte" på direkte opprykksplass før resten av serierunden avvikles i morgen.

HamKam har mistet farten og står med svake 2-1-3 på sine seks siste seriekamper. Det har sendt laget ned på 8. plass med sine 24 poeng, men det er kun fem poeng opp til Kristiansund på 2. plass. Vegard Skogheims elever presterer svakt på bortebane (3-0-5) og kommer nå fra kun ett poeng på de fire siste seriekampene og sist helg ble det skuffende 1-2 hjemme mot Mjøndalen. Edmir Asani og Aziz Idris soner begge karantene for Hamar-laget i ettermiddag.

Hjemmesterke og formsterke Stabæk, mot formløse, bortesvake og svekkede HamKam i ettermiddag. Med slike betingelser er 1,80 fin odds på hjemmeseieren. Kampen kan spilles som singel, men vi dobler med en kamp fra Allsvenskan.

AIK - Elfsborg
AIK så ikke ut som et topplag etter de fire første serierundene av Allsvenskan. Kun to poeng fikk Stockholms-laget med seg fra de kampene, men siden har alt gått så meget bedre. 9-3-1 er fasiten på de tretten neste seriekampene og det har sendt laget opp på tredjeplass med 32 poeng og det er fem poeng opp til serieleder Helsingborg før denne serierunden. Seks av sju siste er vunnet og AIK leder i øyeblikket formtabellen i Allsvenskan.

Helt motsatt utvikling er det på Elfsborg som ikke har bedre enn 1-3-2 på sine seks siste seriekamper og har falt til femteplas på tabellen, fire poeng bak AIK og hele ni poeng bak serieleder Helsingborg. Bortestatsen viser 3-3-2. Trener Jørgen Lennartsson varsler at flere av de faste kan bli spart i kveld. Elfsborg spiller nemlig returkamp i Champions League-kvalifiseringen førstkommende onsdag hjemme mot Celtic. Etter å ha tapt bortemøtet 0-1 værer Lennartsson avansement til playoffrunden, og da har det førsteprioritet.

Ergo er det klar fordel meget formsterke AIK i ettermiddag og med slike forutsetninger, griper vi "sjansen" med begge hender. 1,80 på at AIK henger på i gullkampen, mens Elfsborg hektes av er klart godkjent.

Vi spiller da en dobbel med seire til Stabæk og AIK i lørdagens første oddstips og får en dobbel til 3,24 i odds og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 15.25):
Kamp 50 Stabæk - HamKam 1,80 3,35 3,40
Kamp 108 AIK - Elfsborg 1,80 3,15 3,60
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken