Franck Boli er blant Stabæk-spillerne som har imponert i sesongåpningen.
Franck Boli er blant Stabæk-spillerne som har imponert i sesongåpningen. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)

Stabæk har imponert

Til tross for to tap på rad, har Stabæk imponert oss med sin offensive spillestil. De får tillit i dagens Tippeliga-spill.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagstips:
Oddstips 1: Liverpool mot ny skjebneseier
Oddstips 2: Sampdoria er hevngjerrige
Tippekupongen: Begge lag har underprestert
V65 Jarlsberg (kl 18):Solberg på topp for å bli
Galopp Jägersro:Nettavisen byr på Weisse Socken
V64 Mantorp:Jackpot med Wahlmann og Kihlstrøm

Det er full runde i blant annet Serie A og Tippeligaen på søndagens fullspekkede langoddsprogram.

Dagens spill
Stabæk – Bodø/Glimt, H 2,65

Spennende kamp mellom de to nyopprykkede lagene, som begge har fått en positivt start på sesongen.

Stabæk innledet med to strake seire, men kom til kort mot både Molde og Odd Grenland i kamper ingen forventet de skulle ta poeng i. Har et morsomt og ungt lag det var vanskelig å spå før sesongen, men det virker som de fleste har undervurdert bæringene.

Spilte lenge jevnt med Odd, men slapp inn to mål og tapte til slutt 2-1 ganske så fortjent. Viste likevel mye angrepsvilje mot et hjemmesterkt lag, og gikk for alle tre poengene. Det virker å være visjonen til Bob Bradley, som ser ut til å passe Stabæk-jobben helt perfekt.

Bodø/Glimt var spådd en bedre sesong enn Stabæk, og har også levert greit i sesongåpningen. Kun bortetap mot Vålerenga så langt, ellers en seier og to uavgjort. Forrige runde endte med uavgjort hjemme mot Rosenborg, en kamp som lenge kunne gått begge veier. Viste god moral da de utliknet mot trønderne, og kunne fort avgjort i deres favør mot slutten.

Har en rekke spennende spillere som har imponert i sesongåpningen, og spesielt deres senegalesere skal bli vanskelige å stoppe denne sesongen. Utrolig sterke på kontringer, men det har fotball-Norge skjønt etter fire kamper.

Personlig stiller jeg meg litt spørrende til hvorfor Glimt er sett på som favoritter, og jeg tror det er på Aspmyra de vil plukke mest poeng denne sesongen. Det samme gjelder for Stabæk på Nadderud.

Da må de vinne kamper mot lag av likt kaliber, og 2,65 i odds på at de gjør nettopp det, utmerker seg som dagens beste Tippeliga-spill.

Stabæk – Bodø/Glimt, 2,65 – 3,25 – 2,35. Spillstopp klokken 17.55.

Klikk her for å levere dette spillet.

Dagens langskudd
Crystal Palace – Manchester City, H 5,95

Det måtte bli denne kampen. Crystal Palace har fem seire på rad, Tony Pulis ser ingen grunn til å stoppe med det.

Hjemmelaget er kanskje ligaens største formlag bak Liverpool, og tok en ny, sterk seier med 2,95 i odds forrige runde. Det var på bortebane mot et West Ham som slet. Tony Pulis sine lag er alltid bunnsolide defensivt, og i denne femkampersperioden, har de sluppet inn kun to mål. Begge mot Everton i en kamp de likevel vant.

Man må imidlertid spørre seg om denne rekken kan fortsette for alltid. De har lite å spille for nå som kontrakten i Premier League er fornyet, og dagens motstander er formidabel. Pulis kan glede seg over å stille til kampen med helt frisk tropp.

Manchester City har enda gode tittelmuligheter, men det er ikke lenger i deres hender. Liverpool burde helst tape mot Chelsea for at de skal ha en sjanse. Citys form har imidlertid ikke vekt spesielt mye begeistring i det siste, og de har tatt kun fire poeng på de siste tre.

Må klare seg uten Nastasic og superviktige Yaya Toure. David Silva og Jesus Navas kjemper mot klokken for å rekke kampen.

Manchester City er klare forhåndsfavoritter, men det er ikke lurt å avskrive Palace med den formen de er i nå. Og med 5,95 i odds på hjemmeseier, kan Palace sørge for en meget pen utbetaling også i dag.

Crystal Palace – Manchester City, 5,95 – 3,95 – 1,43. Spillstopp klokken 17.05.

Klikk her for å levere dette spillet.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus