Stabæk-sspillernee jubler foran hjemmefansen etter 2-1 seieren hjemme mot Strømsgodset i hjemmekamp.
Stabæk-sspillernee jubler foran hjemmefansen etter 2-1 seieren hjemme mot Strømsgodset i hjemmekamp. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Stabæk skaper ny spenning i gullkampen

Stabæk har slått Molde hjemme på Nadderud de to foregående sesongene. I kveld jakter Bærums-laget sin tredje strake hjemmeseier mot Molde.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddssingel Eliteserien: Stabæk skaper ny spenning i gullkampen
Oddsdobbel: Hoffenheim sliter uten sin toppscorer
V64 Mantorp: Herlig V64-jackpot med 1,1 mill ekstra
V65 Klosterskogen: Flåten har V65-bankeren på Klosterskogen
V4 Ørebro: Deilig mandagslunsj fra Sverige

Mandagens soleklare høydepunkt på Langoddsen er Eliteseriekampen mellom Stabæk og Molde. I tillegg er det kamp i Bundesliga mellom Wolfsburg og Hoffenheim og det er to kamper i tyrkisk eliteserie. Ellers er det også kamper i dansk superliga, portugisisk primeira liga og Ligue 2 i Frankrike. I Hockeyallsvenskan spilles det tre kamper.

NB! Onsdag er det ca 97 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Stabæk - Molde H 3,95 (spillestopp kl 18.55)

Kun ett tap på de seks siste seriekampene for Stabæk og totalt 2-3-1 i denne perioden. Har tatt et steg vekk fra nedrykkstriden med denne poengfangsten og med en kamp tilgode på lagene rundt seg, har Jan Jönssons lag tre poeng ned til Mjøndalen på kvalikplassen. Fire av de seks siste er spilt hjemme på Nadderud og det har gitt 2-2-0, men begge de to siste hjemmekampene er vunnet (2-0 mot Kristiansund og 2-1 mot Strømsgodset). Totalt står Stabæk med 4-5-2 på Nadderud denne sesongen. Det skal ikke være noen spesielle fravær for Stabæk.

Serieleder Molde vil med seier i kveld øke avstanden ned til Bodø/Glimt på 2.plass til fem poeng, ettersom Glimt måtte nøye seg med 1-1 borte mot Ranheim søndag kveld. Molde er uten tap på sine ti siste seriekamper og står med sterke 7-3-0 i denne perioden. Molde har faktisk ikke tapt en seriekamp siden 26. mai, da de røk 1-2 borte for Tromsø og de har 4-1-0 på fem spilte bortekamper etter det. Totalt står Molde med 6-2-3 på bortebane. Molde-trener Erling Mo må fortsatt klare seg uten Eirik Ulland Andersen, men har han vært ute i lang tid. Ellers er det ingen karantener for Molde.

1,80 på Molde-seier i kveld, er ikke veldig sprekt. Og det er verd å merke seg at Stabæk vant tilsvarende kamp på Nadderud 3-1 i fjorårssesongen (spilt 19. august) og Stabæk vant også på Nadderud i 2017-sesongen, da med 3-2 (spilt 20. august). Molde tok sølv i Eliteserien i begge disse sesongene. Sett i det lys, må det være spennende med hjemmeseier også i kveld. 3,95 på hjemmeseier er uansett overodds og blir vårt utvalgte spill fra Nadderud i kveld.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør