Foto: Stabak.no

Stabæk snøt oss for 12 rette

Men ny god uke for Sportspills tippetips.

Kommersielt

SJEKK HVORDAN: NÅ KAN DU SPILLE UTEN KORTLESER

Etter at det ble 12 rette på tippetipsene forrige søndag, trodde vi et øyeblikk vi skulle klare å gjenta bedriften da Rosenborg gikk opp til 1-0 mot Stabæk på Lerkendal, der vi hadde kalkulert med en H. De 11 andre kampene var ferdige og alle var inne på det store tippetipset. Men Rosenborg ga fra seg ledelsen og vi stoppet på 11 rette. Utbetalingen ble på 3820 kroner og med tre treff på oddstipsene ble det likevel en god uke for Sportspills tips.

Tipping
Det ble en 11 rette og elleve ganger 10 rette på det store tippetipset søndag. Det ga en samlet gevinst på 3820 kroner. Dette var eneste tippegevinst forrige uke, som endte med pluss da vi tippet for 1590 kroner til sammen. Hittil i år har vi tippet for 21.702 kroner og vunnet 13.380.

Odds
Også denne uken ble det tre treff på oddstipsene. Vi spilte for 1000 kroner og vant 796. Hittil i år har vi anbefalt spill for 14.150 kroner og disse har gitt gevinster på tilsammen 11.194 kroner.

OBS:Nå kan du tippe på iPhone

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Lever spillene på nett!

Tidligere uker:
Regnskap uke 12
Regnskap uke 11
Regnskap uke 10
Regnskap uke 9
Regnskap uke 8
Regnskap uke 7
Regnskap uke 6
Regnskap uke 5
Oddsregnskap for januar
Regnskap uke 3
Regnskap uke 2
Regnskap uke 1
Regnskap for 2010

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus