Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddstips: Målfest i Serie A - sjekk våre analyser av mandagens kamper
Oddssingel Superligaen: Ståle Solbakken gir aldri opp
Oddssingel PL:
Palace vinner i Hodgsons jubileumskamp
V64 Färjestad:
Dobbel jackpot med over 1,4 mill ekstra
V65 Leangen:
Nå må Blekkan passe seg
V4 Skellefteå
: Flott V4-lunsj fra Sverige
Superquiz: Bli med i vår Superquiz og vinn gavekort
Julekalender: Sjekk dagens luke

Mandagens langoddsprogram byr på Premier League-kamp mellom Crystal Palace og Brighton og toppkamp i Serie A mellom Cagliari og Lazio. I tillegg er det kamp i dansk Superliga, det er to kamper i portugisisk toppserie Alexander Sørloth og hans Trabzonspor er i aksjon hjemme mot Denizlispor. På hockeyfronten er det en kamp i Hockeyallsvenskan og fem kamper i NHL natt til tirsdag.

NB! Onsdag er det ca 205 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

FC København - Odense H 1,50 (spillestopp kl 18.55)
FC København tapte overraskende den meget viktige hjemmekampen mot Malmö i Europa League torsdag, men berget avansement ettersom Dynamo Kiev kun klarte 1-1 hjemme mot Lugano. Solid form i hjemlig liga med seks seire på de sju sist. Serieleder FC Midtjylland tapte overraskende 1-3 hjemme for Aarhus søndag og med seier i kveld vil FCK kappe forspranget til fire poeng. Knallsterke 8-1-0 hjemme i Parken. Viktige Carlos Zeca sonet karantene mot Malmö, men er tilbake i kveld. Nicklas Bendtner, Jonas Wind, Nicolai Boilesen og Andreas Bjelland er skadet.

Odense kjemper om å komme blant topp seks, men fire tap på de sju siste forteller at formen er på det jevne. Ligger på 9. plass og har svake 3-1-5 på bortebane. Men har kun ett poeng opp til Aalborg på 6. plass. Serien deles etter 26 serierunder og tar vi med kveldens kamp vil det da være spilt 20 serierunder. Den danske superligaen tar nå vinterpause frem til midten av februar. Odense kan ellers stort sett stille med sitt beste mannskap, kun Jeppe Tverskov er ute med skade.

Åtte strake hjemmeseire i de åtte siste. FCK er med rette store favoritter i denne og 1,50 er helt grei hjemmeodds. Dog litt lavt til singelspill, så vi kombinerer med en favorittseier i tyrkisk Super Lig.


Istanbul Basaksehir - Konyaspor H 1,40 (spillestopp kl 17.55)
Istanbul Basaksehir med en mektig borteseier mot Borussia Mönchengladbach i Europa League torsdag og det tok laget til sluttspill. Ligger på 4. plass med 26 poeng og har sju poeng opp til serieleder Sivasspor, med en kamp mindre spilt. Fine 4-2-1 på hjemmebane. Har noen skader i troppen, deriblant Fredrik Gulbrandsen og velkjente Martin Skrtel (vært ute lenge) og den tidligere Barcelona-spilleren Arda Turan (har kun startet to seriekamper).

Konyaspor ligger fjerde sist med 14 poeng og har kun ett poeng ned til nedrykksstreken. Har et stort sett skadefritt mannskap, men må unnvære Marko Jevtovic. 2-1-4 på bortebane. 1-3 tap mot Rizespor og 0-2 tap mot serieleder Sivasspor i de to siste bortekampene.

To strake hjemmeseire i de to siste tilsvarende. 1,40 på hjemmeseier er som det er og kombineres med seier til FC København. Totalodds på denne favorittdobbelen blir da 2,10.

Klikk her for å levere dette tipset