Gå til sidens hovedinnhold

Ståle Solbakken og FCK feier Vendsyssel av banen

Det er helt andre takter over FC Købehavn denne sesongen. I kveld skal det bli storseier hjemme over bunnlaget Vendsyssel.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddssingel Championship: Nottingham Forest har ikke gitt opp håpet
Oddssingel La Liga:
Eusebio får tøft møte med gamleklubben
V65 Leangen:
Sofia reiser ikke forgjeves
V64 Axevalla:
Benzon fikser Cash på Axevalla
V4 Boden:
Herlig V4-lunsj fra Boden
Ski-VM: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Mandagens langoddsprogram byr blant annet på et meget viktig oppgjør mellom Nottingham Forest og Derby i playoffkampen i Championship, og i Bundesliga er det viktig oppgjør mellom RB Leipzig og Hoffenheim. I Liga er det også kamp og i den danske superligaen skal FC København ta tilbake serieledelsen når de får besøk av svakt plasserte Vendsyssel. Ellers er det kamper fra Tyrkia, Irland og Portugal. I NHL spilles det seks kamper natt til tirsdag.

NB! Onsdag er det ca 179 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

FC København - Vendsyssel - handikap fulltid 0-2 - H 2,25 (spillestopp kl 18.55)
Ståle Solbakken og hans FC København endte på en meget skuffende 4. plass forrige sesong, men det har vært helt andre takter over FCK denne sesongen. FC Midtjylland tok seg opp a poeng etter sin 2-1 seier borte mot AGF Aarhus søndag, men FCK har kveldens kamp tilgode. Innledet sesongen med et meget overraskende 1-2 tap hjemme for AC Horsens, men de ni neste hjemmekampene er alle vunnet. 4-0 mot Randers, 4-2 mot Aarhus, 2-1 mot FC Midtjylland, 3-0 mot Esbjerg og 6-1 mot Odense er resultatene i de fem siste hjemmekampene. Ståle Solbakken må fortsatt unnvære Viktor Fischer, Andreas Bjelland og Michael Lüftner. Men tilvekstene Robert Mudrazija og Guillermo Varela er begge med i kveldens tropp, dog er ingen av dem ventet å starte kampen.

Vendsyssel har som ventet fått det tøft etter opprykket til Superligaen i fjor vår. Ligger nest sist med samme poengsum som tabelljumbo Vejle, men taper laget med to mål eller mer i kveld, havner de sist på dårligere målforskjell enn Vejle. Røk 0-3 borte for Horsens forrige søndag og fikk der viktige Jon Dagur Thorsteinsson utvist og islendingen soner derfor karantene i kveld. I tillegg er Jeppe Svenningsen, Mikkel Frankoch, Sebastian Czajkowski og Benjamin Källman alle ute med skader.

FC København er storfavoritter i kveld og vi tror også laget vinner komfortabelt. Tremålsseier eller mer betales med 2,25 i odds. Det er innenfor. Dog kan ikke dette objektet spilles singel, så vi må kombinere.

RB Leipzig - Hoffenheim over 2,5 mål - 1,40 (spillestopp kl 20.25)

Det kommer nok til å bli endel spill på hjemmeseier i denne kampen i kveld, men merk at Hoffenheim etter å ha tapt sine to første bortekamper denne sesongen (1-3 mot Bayern München i seriepremieren) og 1-2 mot Fortuna Düsseldorf i tredje serierunde, er ubeseiret på de åtte neste bortekampene (4-4-0). Formidabel opphenting fra 0-3 underlege mot serieleder Borussia Dortmund i forrige bortekamp til 3-3.

RB Leipzig har solide 7-3-1 på hjemmebane, men det ble kun ett poeng mot Eintracht Frankfurt i siste hjemmekamp og tap 0-1 mot Borussia Dortmund nest sist. Vi skygger HUB-markedet i denne kampen.

Tilsvarende oppgjør har endt 2-5 og 2-1 de to foregående sesongene. Hoffenheim har gått over 2,5 mål i ni av sine ti bortekamper denne sesongen. 1,40 på at kveldens kamp også går over 2,5 mål, er ikke kjempeodds. Men det får duge som kombinasjonsobjekt til storseier til FC København. Totalodds på denne dobbelen blir da 3,15.

Klikk her for å levere spillet

Kommentarer til denne saken