Sheffield Uniteds Conor Coady feirer sitt mål mot Gillingham.
Sheffield Uniteds Conor Coady feirer sitt mål mot Gillingham. Foto: Gareth Fuller (Pa Photos)

Stålkamerater i superform

Sheffield United har fått en ny vår og har vunnet syv kamper på rad. I dag er det god odds på ny seier.

Kommersielt

Sjekk ut våre andre tirsdagstips!
V4 Bergsåker: Straffespark til lunsj

Tirsdagens langoddsprogram er preget av de mindre ligaer, men også den norske GET-ligaen er i full sving. Ikke gå glipp av seriefinalen mellom Vålerenga og Stavanger Oilers!

Dagens singel
Sheffield United – Peterborough, H 2,12

Guttene fra stålbyen er i godt slag for tiden, og står med syv seire på de siste syv – inkludert mot Fulham i FA-cupen. På disse kampene har de sluppet inn kun ett mål, men har overlevd mye på 1-0-seire. Sliter foran mål, og forsvareren Harry Maguire er toppscorer med sine fem mål. Han er tvilsom til dagens kamp etter å ha pådratt seg en skade i seieren over MK Dons sist. På skadelisten finner vi også Stephen McGinn, Jamie Murphy og John Brayford, men alle kjemper om å rekke kampen.

Nigel Cloughs menn er jevnt gode på hjemmebane, og har tapt kun én kamp på de siste ti. De har også et høydepunkt den kommende helgen, da de skal møte Charlton i FA-cupens kvartfinale.

På besøk kommer Peterborough, som ligger på en femte plass. Det er likevel altfor langt opp til toppen, og playoff-plassene virker utenfor rekkevidde. Formen har i det siste vært noe ujevn, med fem tap, en uavgjort og fire seire på de siste ti kampene. På bortebane er det enda verre, med kun én seier på de siste ti. Likevel har prestasjonene tidligere denne sesongen gjort at bortestatistikken ikke her helsvart sett under ett. Kyle Vassell er den eneste utilgjengelige.

Dette kommer til å bli en jevn kamp i en tett liga, og noen målrik affære blir det neppe. Men Sheffield United har den siste tiden bevist at de ikke bør tas lett på, og 2,12 odds på hjemmeseier er et veldig interessant spill.

Sheffield United – Peterborough, 2,12 – 3,05 – 2,85. Spillstopp 20.25.

Klikk her for å levere dagens singel.

Dagens langskudd
Colchester – Rotherham, H 3,40

Vi fortsetter i League One, og her finner vi et klassisk topp mot bunn-oppgjør

Colchester er inne i en dårlig periode, og ligger á poeng med nedrykksstreken. De har imidlertid spilt mot nesten alle topplagene den siste tiden. Har ikke sanket mer enn ett poeng på de fire siste kampene, og begynner å bli avhengige av seier for ikke å fordømme seg til League Two-spill neste sesong.

Colchester har ingen meldte skader, og kan stille med tilnærmet full tropp. Angrepsduoen består av henholdsvis Jabo Ibehre og Freddie Sears, som står med fem og seks mål hver.

Rotherham er i godt slag for tiden, og har festet et solid grep om playoff-plassen. Det er for langt opp til direkte opprykk, men hvis de fortsetter slik de har gjort de siste ti kampene (ett tap, to uavgjort), kan The Millers virkelig utfordre topplagene. Alle nøkkelspillere er tilgjengelige til dagens kamp.

Rotherham er klar favoritt, noe som også vises på oddsen, men Colchester har godt tak på dagens gjester – vunnet to og spilt en uavgjort de siste tre oppgjørene. I tillegg begynner vertene å komme i poengnød, så man skal ikke se bort ifra at de mobiliserer kraftig til dagens kamp. H til 3,40 er et langskudd i sin rette forstand.

Colchester – Rotherham, 3,40 – 3,20 – 1,85. Spillstopp 20.40.

Klikk her for å levere dagens langskudd.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus