Vikings sjokkseier i Romania falt ikke i god jord hos FCSB-president og eier George Becali. Han mener Viking er det svakeste laget han har sett i Europa på 20 år.

Oddsen på hjemmeseier til Viking er overraskende høy. Sjekk her

Klubbpresidenten er sikker på at laget hans vil vinne returoppgjøret i Stavanger.

- Vi ryker bare ut hvis Gud er imot oss. Dette (Viking) er ikke et lag som kan slå oss ut. Jeg har ikke sett et svakere lag i Europacupene på 20 år. Saburtalo var dårlige, men disse..., sa Becali til Pro Sport.

Og håningen av Viking stopper ikke der.

- Dette laget kan ikke spille i 90 minutter uten å slippe inn mål. De kan ikke spille fotball. Når sentrer ballen slår de den vekk eller til oss, sa Becali.

Spillefrist for Eurojackpot er fredag kl. 19:00

Og han legger til:

- Selv Gloria Buzău var sterkere som Viking.

Og de spiller på nivå tre i Romania.

Vi tror den breiale klubbpresidenten kan få svi for uttalelsene. Ordene hans har antakeligvis tent Viking-spillerne. Hjemme i Jåttåvågen er siddisene sterke.

Viking - FCSB

Odds: Viking vinner - 2,60 i odds

Kampstart torsdag 25. august klokken 19.00

Spillestopp kl 18.59 Live odds etter kampstart

SR-Bank Arena

Slik ser du kampen:

Den vises på VG+

Vi tror at Viking vinner. Det kan du spille på her til 2,60 i odds

Viking har vunnet 13 av de siste 19 hjemmekampene i Europa, og det er ikke bare småklubber som har måttet sette seg på flyet fra Sola som tapere.

Sparta Praha, Austria Wien, Monaco og til og med Chelsea har tapt mot Viking i Stavanger.

Viking stadion er utsolgt før kampen mot Steaua. Det betyr at det kommer til å være nærmere 16.000 siddiser på tribunene for å heie frem Stavanger-laget til en plass i gruppespillet i Conference League.

Viking har en ganske slapp form hjemme i Eliteserien hvor de er nede på en sjetteplass, men de har likevel klart å levere varene til gangs i Europa. De fikk nemlig en tøff trekning allerede i deres første runde når de møtte Sparta Praha, men etter å ha holdt nullen borte (0-0) klarte de å vinne hjemmekampen med 2-1 og tok seg videre. Der fikk de en klart lettere motstander i irske Sligo Rovers, og etter hele 5-1 hjemme gikk de greit videre selv om de tapte 0-1 borte.

Spillefrist for Eurojackpot er fredag kl. 19:00

Steaua Bucuresti, som måtte skifte navn til FCSB etter en rettssak i 2017, er siste hindret før Conference League, og litt overraskende klarte Viking å snu 0-1 til 2-1-seier i den rumenske hovedstaden. Det var et meget sterkt resultat av Viking som viser at de leverer når det virkelig trengs.

Vunnet fire ganger i Norge

FCSB startet sesongen med å nesten ryke ut allerede i den første runden mot lille Saburtalo Tbilisi fra Georgia, men de tok seg sammen og gikk videre med 4-3 sammenlagt. I den neste runden var de mer på alerten og vant begge kampene med sifrene 1-0. Etter tapet 1-2 hjemme mot Viking i første kamp må de vinne i Stavanger. Det trenger ikke å bli enkelt for FCSB som heller ikke har levert varene i den hjemlige serien med ynkelige seks poeng på fem kamper.

Midtbanespilleren Darius Olaru er suspendert. At de mangler den rumenske landslagsspilleren vil svekke dem. Marco Dulca vil antakeligvis erstatte ham.

Sannsynlig Steau-lag mot Viking: Târnovanu – Pantea (Boboc), Dawa, Tamm, Radunovici – Edjouma, Dulca – Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman – Miculescu.

Steaua Bucuresti har besøkt Norge fem ganger tidligere. Fire ganger har de reist hjem med seier. De knuste Vålerenga 3-0 i 2005. Syv år senere vant rumenerne 2-1 mot Molde. Det gikk bare to år før Steaua kom tilbake til Norge. I 2014 slo de Strømsgodset 1-0, og året etter led Rosenborg samme skjebne i Trondheim.

Det eneste Steaua-tapet i Norge kom på Lerkendal mot Rosenborg i 2005. Vi tror de går på et nytt tap i Stavanger.

Etter de sterke bortekampene i Europa mot Sparta Praha og FCSB har nå Viking en alle tiders sjanse til å ta seg til gruppespill. Steaua må frem å score, og det vil skape overgangsmuligheter for Viking. Rumenerne har heller ikke vært spesielt gode på bortebane. Viking kan ta denne.

Vi tror at Viking vinner. Det kan du spille på her til 2,60 i odds