West Bromwich - Queens Park Rangers

Odds: Vinnermargin nøyaktig 1 mål - 2.45

Kampstart fredag 24.september kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

The Hawthorns

Kampen kan sees på Viasport2 og Viaplay

Vi tror vinnermarginen blir på nøyaktig 1 mål. Det spiller du på her til 2.45 i odds

Etter åtte serierunder i Sky Bet Championship begynner ligaen å sette seg ordentlig. Bournemouth, Fulham og West Bromwich innehar de tre første plassene, og dette er lag med ambisjoner om å rykke opp til Premier League der de mener de hører hjemme.

Hverdagen i Championship er knallhard for alle lag. Det har West Bromwich og deres nye manager Valerien Ismael merket fra første serierunde. Alle lag kjemper for noe og ligaen er så jevn at de må være påskrudd i hver kamp.

West Bromwich spilte tre kamper i forrige uke som resulterte i 1-1 hjemme mot Millwall, 0-0 hjemme mot Derby og 1-1 borte mot Preston. Statistikken fra kampene viste en voldsom dominans i både skudd, skudd på mål og ballinnehav.

Manager Ismael innrømmer at det var en frustrerende uke, der ineffektivitet satte en stopper for bedre poengfangst. De har riktig mentalitet og selvsagt et sterkt ønske om å vinne, men kvaliteten på den siste pasningen for å få gode nok målsjanser har ikke vært bra nok.

Dette må forbedres og spørsmålet er om de rekker det til tøffe Queens Park Rangers kommer på besøk.

Det er ca. 212 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Queens Park Rangers slo Everton ut av ligacupen

QPR kommer fra en meget god opplevelse da de slo Everton ut av ligacupen sist tirsdag. Etter 2-2 ved full tid gikk lagene rett til straffesparkkonkurranse der keeper Seny Dieng reddet Evertons syvende straffespark fra Tom Davies, før Jimmy Dunne satte sitt og sørget for at QPR gikk videre til fjerde runde.

I serien ligger QPR på åttendeplass, kun ett poeng bak sjetteplassen som gir rett til playoff om opprykk til Premier League, og fire poeng bak fredagens motstander West Bromwich på tredjeplass.

Stefan Johansen var ikke involvert i seieren over Everton, men som lagets kaptein har han startet alle åtte kampene i serien så langt.

Charlie Austin scoret begge målene i kampen mot Everton. Han ble hentet gratis fra West Bromwich tidligere i sommer etter å ha vært på lån i klubben fra januar og ut forrige sesong. Han er nok motivert og interessert i å vise seg frem for sin gamle klubb.

Dette blir en jevn og tøff batalje

Sky Bet Championship er en utrolig jevn og tøff serie. Av de 96 kampene som er spilt så langt i år, har 32 endt uavgjort og 37 har blitt vunnet med ett mål. West Bromwich har vunnet fire kamper, og tre av dem har vært med ett mål. QPR har tapt de to siste kampene, begge med ett mål.

Vi tror vinnermarginen i denne kampen også blir med nøyaktig 1 mål. Spill på det her til 2.45 i odds

Charlie Austin er en målsnik som har pøst inn mål i hele karrieren sin. Han scoret begge mot Everton og vi tror han scorer igjen mot West Bromwich.

Det spiller du på her til 3.30 i odds