Dennis Johnsen, som er sønn av tidligere Rosenborg- og Odd-spiller Tor Gunnar Johnsen, startet de åtte første ligakampene til Venezia etter opprykket til Serie A.

Det er ca 84 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Tidligere denne måneden debuterte 23-åringen for Norges A-landslag mot Montenegro. Der spilte han en vel halvtime som innbytter og sto for den målgivende pasningen på 2-0-scoringen.

Se alle de nye Serie A-draktene her

En uke etter landslagsdebuten haltet trønderen av banen i Venezias hjemmekamp mot Fiorentina forrige mandag. Johnsen fikk en smell i ankelen fem minutter etter hvilen og kom ikke innpå banen igjen, og han spilte ikke i helgens kamp mot Sassuolo.

Ifølge klubbens nettside må 23-åringen også stå over tirsdagens kamp mot Salernitana og landslagskollega Stefan Strandberg.

Venezia - Salernitana

Odds: Venezia vinner og det scores under 3,5 mål - 2,65

Kampstart tirsdag 26. oktober kl 18.30

Spillestopp kl 18.29 Live odds etter kampstart

Stadio Comunale Pier Luigi Penzo

Vi tror at Venezia vinner og at det scores under 3,5 i kampen. Spill på det til 2,65 i odds

Stefan Strandberg har startet åtte av ni seriekamper for Salernitana, som ligger helt i bunn av Serie A-tabellen. Den norske forsvarssjefen styrer et av de mest gavmilde forsvarene i den italienske toppdivisjonen. Den nyopprykkede klubben har sluppet inn 21 mål så langt. Kun Spezia har flere baklengs enn dem.

Det er ca 84 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Da er det greit at Salernitana tirsdag møter laget som har scoret færrest mål så langt denne sesongen. Venezia har har kun scoret syv mål på de ni første serierundene. Salernitana er ikke stort bedre, de har bare scoret ett mål mer enn tirsdagens motstander.

Begge lagene rykket opp fra Serie B sist sesong, men de har fått en vidt forskjellig start på livet i toppdivisjonen. Venezia befinner seg to plasser over nedrykksstreken, og de vil med tre poeng mot Salernitana kunne skaffe seg en liten luke ned til lagene under nedrykksstreken.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

Det kan bli vanskelig. Venezia har en dårlig statistikk mot Salernitana. De står med tap i de tre siste kampene mot Stefan Strandbergs klubb, men to av de tapene kom på bortebane. Hjemme i karnevalsbyen har det gått bedre. Venezia har vunnet fire av de seks siste hjemmekampene mot Salernitana, og de har holdt nullen i fem av de seks kampene.

United-keeper i mål

Strandsberg og lagkameratene har fått en blytung start på livet i Serie A. De ligger helt på bunn av tabellen med kun fire poeng etter de åtte første kampene. De svake resultatene gjorde at trener Fabrizio Castori fikk sparken og ble erstattet med Stefano Colantuono. Han tapte 2-4 i sin første kamp, og vi tror tap nummer to kommer i Venezia.

Her er hele tirsdagens oddsprogram!

Begge lagene sliter med å score mål, men Venezia har iallfall vært sterke defensivt. De har nylig fått inn den erfarne keeperen Sergio Romero. Argentineren har solid erfaring, først for Sampdoria, så seks år hos Manchester United. Det kan bli viktig utover i sesongen. Men han er ikke eneste Venezia-spilleren med erfaring fra Premier League. De har også den tidligere Chelsea-spilleren Ethan Ampadu i midtforsvaret.

Salernitana styrer mot nedrykk, og vi tror de går på et nytt nederlag tirsdag. Disse to lagene har møttes 22 ganger siden 1997, og kun i én av kampene har det vært scoret mer enn tre mål. Det er ingen grunn til å tro på noen målfest i karnevalsbyen tirsdag. Vi mener det er gode argumenter for å spille på Venezia-seier og at det scores under 3,5 mål.

Vi tror at Venezia vinner og at det scores under 3,5 i kampen. Spill på det til 2,65 i odds