Stefan Strandberg signerte for Serie A-klubben U.S. Salernitana 1919 i sommer. Dette er den femte utenlandske klubben den norske landslagsspilleren signerer for. Tidligere har han vært i russiske Krasnodar og Ural, den tyske klubben Hannover og den italienske klubben Trapani.

På fredag kan man vinne 311 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

31-åringen har fått en sentral rolle i det nyopprykkede laget. Han har startet elleve av 13 kamper i Serie A denne sesongen, men spilte ikke søndagens kamp mot Morten Thorsby og Kristoffer Askildsens Sampdoria.

Ifølge nettstedet transfermarkt er Strandberg ute med en muskelskade, og ifølge italienske medier er det høyst usikkert om han spiller fredagens kamp på Sardinia.

Strandberg er en av to nordmenn som er under kontrakt med Salernitana. Horten-karen Julian Kristoffersen har også avtale med klubben, men han er utlånt til Serie B-klubben Cosenza denne sesongen.

Akkurat nå tyder det meste på at Kristoffersen kommer tilbake til en Serie B-klubb neste sesong. Vi tror Salernitana får trøbbel i fredagens nedrykkskamp.

Cagliari - Salernitana

Odds: Cagliari vinner - 1,95

Kampstart torsdag 26. november kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Sardegna Arena

Vi tror Cagliari vinner på hjemmebane. Det spiller du på her til 1,95 i odds

Bunnkamp i i Serie A. Etter fire strake tap tok Cagliari ett viktig poeng på bortebane mot Sassulo sit helg. De lå under to ganger, men klarte 2-2, og detvar tilstrekkelig til å komme seg vekk fra bunnplassen i den italienske toppdivisjonen.

For å være rettferdig mot Walter Mazzarris menn, hadde de svake resultatene de siste ukene kommet mot sterk motstand. De har tapt mot Fiorentina, Roma, Atalanta og formsterke Bologna.

Tøff start i Serie A

De har en viktig kamp i nedrykksstriden fredag, da møter de Salernitana som også kun har tatt syv poeng så langt denne sesongen, men ligger under dem på tabellen på grunn av dårligere målforskjell.

Salernitana rykket opp fra Serie B i fjor, etter å ha kommet på andreplass, kun slått av Empoli, men de har fått en blytung start på livet i toppdivisjonen.

Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag kl. 18.00

Gjestene fra Salerno har kun vunnet én kamp etter at Stefano Colantuono kom tilbake som manager. Forrige helg tapte de 0-2 mot Sampdoria, og nå har de fire poeng opp til Spezia som ligger på plassen over nedrykksstreken.

Stefan Strandbergs lag har kun scoret ti mål denne sesongen i Serie A. Manadiu Coulibaly og Federico Bonazzoli er toppscorere i klubben, men de har kun scoret to mål hver. Førstnevnte er nå også ute med skade.

De er det nest dårligste bortelaget i Serie A. De har kun tatt tre poeng på bortebane så langt, og alle tre poengene kom mot et Venezia-lag som spilte med ti mann de siste 25 minuttene av kampen. Det var også i denne perioden Salernitana scoret seiersmålet.

Behandling hos fysio

Cagliari har i likhet med Salernitana sluppet inn 28 mål, og de er også det laget som skaper nest minst målsjanser ifølge expected goals (forventede mål)-statistikken.

Likevel; I åtte mål-scorer Joao Pedro og Keita Balde, som scoret på et brassespark mot Sassulo, har Sardinia-laget angrepsspillerne som kan skape problemer for Salernitana som sannsynligvis mangler Stefan Strandberg. Den norske forsvarssjefen trente ikke tirsdag, men var til behandling hos fysioterapeut. Han sliter med en muskelskade som han pådro seg med landslaget.

Den positive nyheten for gjestene fra fastlandet er at tidligere franske landslagsstjernen Franck Ribery ser ut til å bli spilleklar.

Her er hele fredagens oddsprogram!

Cagliari og Salernitana har møttes syv ganger i Serie A og Serie B siden 1997, og Cagliari har aldri tapt på hjemmebane mot laget fra Salerno. Cagliari har vunnet de tre siste hjemmekampene mot Salernitana med to mål eller mer, og vi tror vertene tar sin første seier på over en måned her.

Cagliari har tatt fem av syv poeng hjemme på Sardinia, og vi tror de tar tre nye poeng fredag.

Vi tror Cagliari vinner på hjemmebane. Det spiller du på her til 1,95 i odds