Gå til sidens hovedinnhold

Sterling senker Southampton

Raheem Sterling har vært involvert i ti mål på de ti siste kampene mot Southampton.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Oppturen fortsetter for Solskjær og United
Oddssingel PL: Martial har vært et lyspunkt
Oddssingel PL:
Sterling senker Southampton
Oddssingel PL
: Palace jakter ny storskalp
V75 Bjerke (spillestopp kl 16.20): Gnistrende V75-søndag på Bjerke
V65 Charlottenlund (kl 18.15): Verdensstjerne i comeback

Søndagens langoddsprogram byr på fire kamper fra Premier League og både Manchester United, Manchester City og Chelsea skal i aksjon. Ellers er det rolig på fotballfronten med kun full serierunde fra italiensk Serie B i tillegg. I Tour de ski er det klart for andre etappe og det handler om 10 km for kvinner og 15 km for menn. Den tysk/østerrikske hoppuken skal i gang med sitt første renn fra Oberstdorf.

NB! Onsdag er det 42 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Raheem Sterling scorer og Manchester City vinner – 2,50 i odds (spillestopp kl 15.10)

City har tre tap på de fire siste kampene, og de to siste tapene har kommet mot middelmådige lag som Crystal Palace og Leicester.

Southampton så ut til å være i kjempetrøbbel i starten av desember. Etter 0-1-tapet mot Cardiff sto de med tolv Premier League-kamper på rad uten tap, men de har løftet seg etter at Ralph Hassenhuttl tok over som manager på St. Mary's.

The Saints tapte hjemme mot West Ham på torsdag, men de har slått både Arsenal og Huddersfield tidligere denne måneden. Det har løsnet foran mål, og de har scoret syv ganger på de tre siste kampene. Dermed ligger laget på 17.-plass, men de har kun ett poeng ned til Fulham som er under nedrykksstreken.

City har vunnet de fire siste kampene mot Soton, og målforskjellen i de fire kampene har vært 12-2! Laget fra den engelske sørkysten har faktisk kun vunnet én av de siste elleve Premier League-kampene mot City, hvorav åtte er tapt.

Desember har vært en dårlig måned for Guardiola. Seks av hans elleve Premier League-tap har kommet i løpet av julemåneden.

Og City har ikke vunnet den siste kampen i kalenderåret siden 2013, og de har faktisk ikke scoret i de tre siste årene. Den statistikken gir vertene et lite håp.

Southampton får tilbake Pierre-Emile Højbjerg. Han var suspendert mot West Ham. Michael Obafemi og Ryan Bertrand er begge skadet, og Mario Lemina er usikker fordi han sliter med mageproblemer.

Manchester City mangler Fabian Delph som er suspendert, mens Fernandinho er ute med skade. Den positive nyheten er at David Silva kan være tilbake i startelleveren.

Southampton har et tøft kampprogram de neste ukene, hvor de møter Manchester City, Chelsea, Leicester og Everton. Dersom de ikke tar poeng i disse kampene vil de antakeligvis havne under nedrykksstreken igjen. Jeg tror de får problemer mot et City-lag som vet at bare tre poeng er godt nok for å holde følge med Liverpool i toppen.

Pep Guardiolas menn har tapt to kamper på rad, men noen av de største stjernene i laget har ikke startet de kampene. Nå må Guardiola få dem tilbake i startelleveren. Da tror jeg Southampton få problemer. City-seier gir kun 1,30 i odds, og det er uaktuelt.

Jeg kjører på Raheem Sterling-scoring og City-seier. Han har vært direkte involvert i ti mål på de siste ti kampene mot Southampton. Sterling har scoret seks og har fire målgivende. Han er før søndagens kamp toppscorer hos City med ni mål. Syv av dem er scoret hjemme på Etihad, mens to er kommet på bortebane.

Jeg tror han scorer sitt tredje bortemål for sesongen i dag, og jeg tror City tar alle tre poengene på St. Mary's. Oddsen på et slikt scenario er 2,50. Det prøves.

Kommentarer til denne saken