Steve Bruce er ubeseiret i sine to første kamper som Sheffield Wednesday-manager. Tirsdag tar han med seg uglene til London for å møte Millwall. Den tidligere Manchester United-spilleren har slitt som manager mot lag fra London. 
Steve Bruce er ubeseiret i sine to første kamper som Sheffield Wednesday-manager. Tirsdag tar han med seg uglene til London for å møte Millwall. Den tidligere Manchester United-spilleren har slitt som manager mot lag fra London.  Foto: Nigel French (Pa Photos)

Steve Bruce kvitter seg med London-komplekset

Sheffield Wednesday har en god statistikk mot Millwall.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddssingel Champions League:
Glem Paris, vi tror på United!
V65 Momarken: Vi går for Paradise og Tore på Momarken
V64 jackpot: Stor V64-jackpot med over en million ekstra
Oddssingel Champions League: Porto gir Roma kamp
V4-lunsj: Vi jakter ny V4-opptur til lunsj
Vikinglotto onsdag: Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Dagens oddsmeny har vi ventet lenge på - det er nemlig dags for sluttspill i Champions League! Vi skal få servert to deilig kamper, men det er ingen tvil om at de fleste har rettet fokus mot Manchester der Paris Saint-Germain kommer på besøk. Roma - Porto er den andre kampen, og dette er et åpent oppgjør. Det spilles og en kamp i Europa Ligaen mellom Fenerbache og Zenit. Vi skal heller ikke glemme at det spilles fem kamper i Championship denne tirsdagen. Det er og lagkonkurranse i Alpint-VM, og dette begynner 16:00!

NB! Førstepremiepotten i Vikinglotto er på fantastiske 136 millioner kroner onsdag. Lever kupongen her!

Millwall - Sheffield Wednesday S 2,00 3,10 3,20 B (spillestopp kl. 2045)

Klikk her for å levere dette spillet

Steve Bruce er fortsatt ubeseiret som manager i Sheffield Wednesday. I helgn spilte onsdagslaget 0-0 mot Reading. Nå venter Millwall på bortebane.

Millwall er ute av form og tapte 0-1 mot Swansea i helgen. De står uten seier i de fire siste kampene og London-klubben er nå kun fire poeng over nedrykksstreken. De kan bli forstyrret av at de har en viktig cupkamp til helgen. Da spiller de kvartfinale i FA-cupen mot League One-laget Wimbledon. Klarer de å stille fullt skjerpet til begge kampene? Jeg tviler på det.

Millwall har en dårlig statistikk å vise til mot Sheffiled Wednesday (tre uavgjorte og seks tap). De har kun vunnet én av de siste ti ligakampene mot laget fra stålbyen. Seieren kom forrige sesong, da de slo onsdagslaget 2-1 hjemme på the Den.

The Owls har vunnet tre av de fire siste kampene mot Millwall. Nå nyter også Wednesday godt av ny manager-effekten. Steve Bruce har ledet laget i to kamper. Wednesday slo Ipswich 1-0 på bortebane 2. februar, og i helgen fulgte de opp med å spille 0-0 mot Reading. Men begge kampene var mot lag som ligger under nedrykksstreken.

Millwall liker å spille kamper på tirsdager, iallfall om man skal tolke statistikken. De har nemlig vunnet de siste fem kampene sine som er spilt på tirsdager. Det strekker seg tilbake til februar 2018 da de slo nettopp Sheffiled Wednesday 2-1.

Sheffield Wednesday har tapt de seks siste ligakampene mot lag fra London, hvorav fem av kampene har vært spilt i hovedstaden.

Uglenes nye manager Steve Bruce har heller ikke noe godt tak på London-lagene. Han har tapt fem av de seks siste bortekampene i Championship i London.

Millwall vil teste Tom Elliott før tirsdagens kamp. Manager Neil Harris må imidlertid klare seg uten Ben Amos, Conor McLaughlin og Tom Bradshaw. Alle tre er skadet.

Hos Sheffield Wednesday er kaptein Tom Lees usikker, men januarsigneringene Dominic Iorfa og Achraf Lazaar kan debutere i tirsdagens kamp.

Millwall er et bra hjemmelag, men jeg tror likevel at Steve Bruce og Sheffield Wednesday bryter den dårlige London-statistikken tirsdag. Gjestene fra stålbyen i Nord-England er i bedre form, og de har en sterk statistikk mot Millwall. 3,20 i odds på onsdagslaget er spennende, mener jeg.

Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør