Aston Villa - Southampton

Odds: Aston Villa vinner og det blir over 1,5 mål totalt

Kampstart fredag 16. september kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Villa Park

Kampen vises på Viasport Premier League 1 og Viaplay

Vi tror Aston Villa vinner og det blir over 1,5 mål totalt. Det spillet leverer du her

Aston Villa berget det ene poenget mot suverene Manchester City sist gang de var i aksjon i Premier League, og ønsker definitivt å bygge på den kampen når de tar i mot Southampton på Villa Park fredag kveld.

Southampton kommer fra 0-1 borte mot Wolverhampton i sin siste kamp, og med tre poeng i dette oppgjøret kan de begynne å se oppover på tabellen.

Før oppgjøret mot Manchester City var det mørke skyer over laget til Gerrard. På de fem første kampene sto de med en seier og fire tap, og jobben til den gamle Liverpool-stjernen var ikke den sikreste i Premier League.

De åpnet med tap borte mot Bournemouth(0-2), før de tok sesongens eneste seier så langt hjemme mot Everton i den neste(2-1). Så ble det null poeng i de tre neste, og med 1-3 borte mot Crystal Palace, 0-1 hjemme mot West Ham, og 1-2 borte mot Arsenal ligger de foreløpig på 17. plass på tabellen.

Det luktet fire strake tap når Erling Braut Haaland ga Manchester City ledelsen etter 50 minutters spill, men Leon Bailey berget et meget velkomment poeng når han hamret ballen inn bak Ederson på vakkert vis etter 74 minutter.

Aston Villa skulle møte Leicester borte sist helg, men den ble avlyst på grunn av Dronning Elisabeths bortgang.

Oppgjøret mot Southampton har fått grønt lys, og hjemmelaget kan i tillegg til den gode opplevelsen mot Manchester City, ta med seg selvtillit fra kampen mot Southampton på Villa Park i forrige sesong(5. mars).

Det oppgjøret endte med en knusende seier 4-0.

Det er ca. 159 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Southampton sliter på bortebane

Southampton har hatt en brukbar start på den nye sesongen, og har sanket syv poeng på de seks første kampene, noe som gjør at de ligger på 12. plass på tabellen for øyeblikket.

De serieåpnet borte mot Tottenham, og det endte i en minikatastrofe med tap 1-4. På de to neste fikk de med seg fire poeng, med uavgjort hjemme mot Leeds(2-2), og en knepen borteseier mot Leicester(2-1).

Så tapte de kanskje noe ufortjent 0-1 hjemme for Manchester United før de reiste seg og slo et formsvakt Chelsea 2-1 hjemme på St. Mary's. I sin siste kamp ble det tap igjen når de reiste til Wolverhampton.

I et sjansefattig oppgjør vant hjemmelaget statistikken for skudd på mål med 2-1, og scoringen til Daniel Podence like før pause ble den eneste.

Southampton vant kun tre bortekamper i hele fjorårssesongen, og har en seier på fremmed gress siden februar. Den kom mot Leicester for en måned siden.

Vi tror de må jobbe hardt for å få med seg noe fra Villa Park fredag kveld.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Vi tror på tre poeng til Aston Villa

For Aston Villa er Diego Carlos og Matty Cash uaktuelle på grunn av skader, mens Southampton må klare seg uten Romeo Lavia og Tino Livramento.

Aston Villa fikk en fin selvtillitsboost med det ene poenget de berget mot Manchester City, og de har ikke vært helt håpløse hjemme på Villa Park. De fire poengene de har er hentet på eget gress, og de dominerte ballinnehavet og skuddstatistikken mot Everton(seier 2-1), og West Ham(tap 0-1).

Southampton varierer en del i spill og resultateter, og på bortebane har de hatt tungt for å hente trepoengere. De greide det mot Leicester, men har nå vunnet kun 8 av de siste 41 bortekampene i Premier League.

Hvis vi bruker litt statistikk fra årets sesong i tillegg, har hjemmelagene vunnet 50 % av alle kampene(30 av 60), mens bortelagene har vunnet 20 %(12 av 60).

47 av 60 kamper har også endt med to eller flere mål.

Vår tips denne gangen blir derfor at Aston Villa vinner og det blir flere enn 1,5 mål totalt. Det spiller du på her til 2.55 i odds

All oddsen på Aston Villa-Southampton finner du her