Bordeaux - Reims

Odds: 2.40 - 3.15 - 2.80

Kampstart søndag 31.oktober kl 15.00

Spillestopp kl 14.59 Live odds etter kampstart

Nouveau Stade de Bordeaux

Kampen kan sees på direktesport.no

Vi tror Bordeaux vinner. Det kan du spille på her til 2.40 i odds

Bordeaux er et av lagene i fransk fotballs historie som kan smykke seg med tittelen seriemester. De vant serien tre ganger på fire sesonger på midten av 80-tallet, men etter det har det vært tynt. De vant igjen i 1997/98 og siste gang de løftet pokalen var i 2008/09.

Årets lag er ikke i nærheten av dette og Norske Stian Gregersen har hatt mange tunge dager på jobb som midtstopper.

Bordeaux har en seier, seks uavgjorte og fire tap så langt og er godt plassert i bunnstriden. Den ene seieren kom borte mot Saint-Etienne, som ligger helt nederst på tabellen.

Bordeaux har med andre ord ikke vunnet på hjemmebane i årets sesong. Den barrieren tror vi brytes når Reims kommer på besøk.

Ui-Jo Hwang er usikker på grunn av en ankelskade, mens Otavio og Jean Onana er suspendert.

Det er ca. 99 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Reims sliter også i bunnen

Reims er også et lag med litt historisk sus over seg. De har i likhet med Bordeaux vunnet Ligue1 seks ganger, men siste gang var helt tilbake til 1961/62.

Denne sesongen sliter de i bunnen av tabellen og ligger akkurat nå på plassen foran søndagens motstander Bordeaux. De har snekret sammen to seiere, fem uavgjorte og fire tap på de elleve kampene som er spilt.

Etter en suveren sesong i Ligue2 i 2017/18 som endte med opprykk hadde de to bra sesonger i 2018/19 og 2019/20 med henholdsvis åttende og sjetteplass. I 2020/21 endte de på 14.plass, og det som er felles for alle de tre sesongene er at de har slitt med å score mye mål på bortebane.

Marshall Munetsi og Thomas Foket er usikre til kampen på grunn av skader, mens Andrew Gravillon er suspendert.

Bordeaux tar sesongens første hjemmeseier

Selv om Bordeaux bare har en seier i år, har de kun tapt en av de fem siste. Reims sliter med å score på bortebane, og dette utnytter Bordeaux og tar sesongens første hjemmeseier.

Spill på det her til 2.40 i odds