Foto: Espen Hildrup (Frisk Asker)

Stjernen slukner

Stjernen har kun én seier på åtte kamper og møter hard motstand når Rosenborg IHK kommer på besøk i kveld. Les oddstipset.

Kommersielt

Sportspills meny torsdag:
V4 Gävle: Taper aldri feilfritt
V5 Jarlsberg: Hamre skifter sjåfør

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra irsk Premier Divsion, brasiliansk Serie A, U21-EM kvalik, Get-ligaen og svensk hockey.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Irsk Premier Division. Tre runder gjenstår i serien når Cork tar i mot Shelbourne i kveld. Vertene har lite å spille for på sin sjetteplass med 39 poeng; kan kun teoretisk sett passere Shamrock på plassen over med åtte poeng mer, men må holdet et øye med både Limerick (39 poeng) og Drogheda (34 poeng) som jager bak. Var gjennom en svak sommer hvor de spilte på seg 2-2-6, men med fem seiere på de syv siste har Cork levert en solid sluttspurt. Vunnet sine tre siste på Turner's Cross, hvor de står med 7-2-5.

Eneste skadefravær er Kevin Murray, mens Dan Murray soner karantene.

Hardt prøvede Shelbourne ligger nest sist på tabellen, som gir nedrykks-kvalik, men kun målforskjellen skiller tabelljumbo Bray Wanderers på direkte nedrykk. Vant tre på rad i juli, men er siden uten seier og laget har nå kun hentet to poeng på sine åtte siste kamper. Kun vunnet to kamper på bortebane denne sesongen, mot Bohemians (9.) og UCD (10.), og står med 2-4-9 på fremme gress.

Robert Bayly og Brian Gannon soner karantene.

Cork har trøblet mot Shelbourne denne sesongen, i det omvendte oppgjøret vant Shelbourne 2-1 hjemme, mens forrige match på dagens bane endte 1-1. Før dagens kamp viser Cork god form, men vertene har lite å spille for. Shelbourne er derimot i desperat poengjakt og bør ha motivasjonen på topp. 5.90 på borteseier frister og kan prøves med moderat innsats.

Norsk Tipping

Dagens spill
169. Stjernen – Rosenborg IHK

Get-ligaen. Stjernen ble overkjørt etter alle kunstens regler mot Stavanger sist. Fikk fem i mot på under fjorten minutter i første periode og måtte til slutt vende hjem med et stygt 0-9-tap. Fortsetter å slite offensivt og greide heller ikke utnytte overtallsspillet i Stavanger.

Med en svært begrenset økonomi hadde Stjernen ikke annet valg enn å satse på unge spillere i år. Målet er å bygge opp et nytt lag som kan spille seg opp, men årets sesong ser ut til å bli en tung prøvelse. Kun vunnet én kamp så langt, mot tabelljumbo Tønsberg, og har både scoret minst (14) og sluppet inn mest (54) hittil.

Får tilbake backen Erik Lundin til kveldens kamp.

Rosenborg har innledet sesongen med tre seiere og fire tap. Slått Tønsberg, Sparta og Frisk Asker, men matchen mot sistnevnte ble først avgjort etter straffeslag. Er et fysisk lag som liker å kjempe motstanderen ut av stilen, men det var ikke tilfellet i deres to seneste, som endte med tap mot Vålerenga og Stavanger. Er ikke forventet å kunne hevde seg i toppen, men skal ha godt nok mannskap til å legge seg i midtsjiktet.

Må i kveld klare seg uten canadieren Joe Grimaldri som ble skadet sist.

Stjernen stiller med et ungt mannskap og vi tror østfoldingene kommer til å få det tøft mot fysiske Rosenborg. 2.10 er godkjent på borteseier og blir dagens spill.

169. Stjernen – Rosenborg IHK 2.35 4.10 2.10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus