*Nettavisen* Sportspill.

Stjernespekkede Brasil tar hjem Copa America

Roberto Firmino scoret 2-0 målet for Brasil i semifinalen mot Argentina. I kveld er Brasil store favoritter i Copa America-finalen mot Peru.  Foto: Nelson Antoine (AP)

Brasil har fordel av hjemmebane i kveldens Copa America-finale mot Peru.

07.07.19 08:00

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Fredrikstad skal tilbake på topp
Oddssingel fotball-VM: USA skal ta VM-gull
Oddssingel Copa America: Stjernespekkede Brasil tar finalen
V75 Jarlsberg: Supersøndag på Jarlsberg med internasjonal V75
V64 Gøteborg: Gnistrende V64-galopp i Gøteborg
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Søndagens langoddsprogram kan by på hele tre finaler. Det er finale i fotball-VM for kvinner, det er finale i Copa America og det er finale i Gold Cup. I tillegg spilles det en rekke kamper i PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen her hjemme. I Sverige er det to kamper i Allsvenskan. Forøvrig er det en rekke tennisdueller fra Wimbledon, samt fra andre etappe i Tour de France.

NB! Onsdag er det ca 28 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Brasil - Peru pause/fulltid U/H - 3,25 (spillestopp kl 21.55)

Finale i Copa America og kampen spilles på Maracana i Rio de Janeiro. Ikke uventet så er vertslandet Brasil i finalen og de er store favoritter til å vinne Copa America for første gang siden 2007. Det er veldig mye kjente navn i troppen og spillere som Allison, Dani Alves, Thiago Silva, Coutinho, Casemiro, Arthur, Roberto Firminho og Gabriel Jesus var alle i startoppstillingen i semifinalen mot Argentina. Brasil vant den 2-0, men de sleit mot Paraguay i kvartfinalen og måtte ha både ekstraomganger og straffesparkkonkurranse for å ta seg til semifinale. Spilte også 0-0 mot Venezuela i en av de tre gruppespillkampene.

Peru var et positivt bekjentskap under fotball-VM i Russland i fjor sommer. De var i gruppe med Frankrike, Danmark og Australia. Men selv om de var klart best mot Danmark i åpningskampen, tapte de denne 0-1 og dermed ble det 3. plass i gruppa og exit. Vant kun en av gruppespillkampene i Copa America (3-1 mot Bolivia), spilte 0-0 mot Venezuela og røk 0-5 for Brasil. Men tok seg videre til kvartfinale. Der var laget stor underdog mot Uruguay og var tidvis under hardt press også. Men holdt 0-0 både etter ordinær tid og ekstraomganger og vant 5-4 etter straffer. Var også underdog mot Chile i semifinalen, men opptrådte på en helt annen måte i den kampen og vant fortjent og overraskende 3-0.

Brasil vant altså 5-0 over Peru i gruppespillet, men en finale er en ny kamp. Peru har ingenting å tape og alt presset er på Brasil. Tre av Brasils fem kamper hittil i Copa America har stått uavgjort til pause, det samme gjelder for Peru. 1,28 på Brasil er håpløs favorittodds. Vi setter pengene på pause/fulltid dobbelen U/H til fine 3,25 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag