Alexander-Arnold spilte verken i Champions League-kampen mot Porto (5-1) eller mot Manchester City (2-2) før landslagspausen, men høyrebacken er tilbake til lørdagens kamp på Vicarage Road, ifølge Sky Sports.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

Det er dårlige nyheter for Watford. Liverpool-backen har tre målgivende pasninger og én scoring på de fire siste kampene mot London-klubben. Anfield-laget vil være vesentlig forsterket offensivt med 23-åringen tilbake på høyrebacken i lørdagens kamp. Det betyr samtidig at Jürgen Klopp kan starte med det som er den foretrukne forsvarsfireren: Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Virgil van Dijk og Andy Robertson.

Watford - Liverpool

Liverpool vinner og holder nullen - 2,35

Kampstart lørdag kl. 13.30

Spillestopp kl 13.29 Live odds etter kampstart

Vicarage Road

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Liverpool vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2,35 i odds

Watford tok en sensasjonell 3-0-seier mot Liverpool da lagene sist møttes i februar 2020, sensasjonell fordi Jürgen Klopps mannskap sto med 18 seire på rad før den kampen.

Det var første tapet til Liverpool i 2019-2020-sesongen. Før kampen på Vicarage Road hadde Merseyside-laget 26 seire og én uavgjort.

Resultatet var likevel ikke tilstrekkelig til å redde Watford, som rykket ned fra Premier League og sparket Nigel Pearson. Han var lagets tredje manager den sesongen.

Før fjorårets 3-0-seier, sto Watford med syv tap og én uavgjort på de åtte siste kampene mot Liverpool, og de hadde vunnet de fire siste kampen med hele 15-0 i målforskjell.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

Lørdag leder Claudio Ranieri Watford for første gang, og debutkampen på Vicarage Road kunne knapt nok blitt vanskeligere. Den tidligere Leicester- og Chelsea-manageren ble hentet til London i landslagspausen etter at Xisco Munoz fikk fyken.

Gjør endringer på laget

Jürgen Klopp må gjøre endringer på laget til lørdagens kamp mot Watford. Det er kun to managere i Premier League som har gjort flere endringer i startelleveren til hver kamp enn Klopp.

Liverpool-manageren har i snitt gjort 2,7 endringer i startelleveren fra kamp til kamp. Det er bare Mikel Arteta med tre i snitt og Thomas Tuchel med fire som har gjort flere enn ham.

Her er hele helgens oddsprogram!

På det meste har Klopp gjort fire endringer på laget, men denne helgen kan det bli flere. Det største problemet for tyskeren er at både Alisson Becker og Fabinho ikke rekker kampen på grunn av at de er på landslagsoppdrag for Brasil. Den gode nyheten er at andrekeeper Caoimhin Kelleher spilte sin første kamp fra start for Irland og holdt nullen mot Qatar. Det store spørsmålet er hvem som skal ta den defensive midtbanerollen til Fabinho. James Milner startet i den mot Norwich, mens Jordan Henderson tok plassen i kampen mot Burnley.

Thiago Alcantara er fortsatt ute med skade, og det samme gjelder Harvey Ellitt. Klopp vil antakeligvis bruke Curtis Jones. Han er i kjempeform. Han hadde en målgivende pasning for England U21 mandag og var involvert i alle fem målene til Liverpool mot Porto.

Diogo Jota spilte ikke for Portugal i de to landskampene mot Qatar og Luxembourg på grunn av en muskelskade, men også portugiseren er friskmeldt til lørdagens kamp.

Ifølge Liverpool Echo er dette en sannsynlig startellever mot Watford: Kelleher; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Milner, Jones; Salah, Firmino, Mane.

Ca. 316 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist er fredag kl. 19.00.

Ubeseiret på bortebane

På bortebane har Liverpool fire seire og én uavgjort på de fem siste kampene i alle turneringer denne sesongen, og de har holdt nullen i tre av kampene.

Liverpool har holdt nullen i fem av de syv siste kampene mot Watford, og Klopp kan stille med sin beste forsvarsfirer i lørdagens kamp. Det gjør at vi tror på Liverpool-seier, og at de kan holde tett bakover mot the Hornets som har gått målløs av banen i fire av de syv første serierundene i Premier League.

Vi tror Liverpool vinner på Vicarage Road og at de klarer å holde nullen.

Vi tror at Liverpool vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2,35 i odds