Gå til sidens hovedinnhold

Stor mulighet for Villa

Blackburn henger ikke sammen, og vi spiller H på Villa Park i dagens første oddstips.

Sportspills meny lørdag
V75 Sørlandet: Det ligger 38 millioner i potten

V5 Sørlandet: Vi klemmer til med et femtevalg

Tipping: Slik skal vi få 12 rette
Oddstips 1: Dags for Aston Villa

Oddstips 2: Vi går for Vard og Charlton

Tippeligaen: Skader og karantener
Premier League: Skader og karantener
Sjekk også: Lesernes oddstips

Langoddsen starter med Premier League allerede klokken 13.00, og derfra går det slag i slag med engelsk, tysk og norsk fotball. Utover kvelden finner vi objekter fra Frankrike, Belgia og Nederland.

En stor dag for oddsspill, og det er fint å tenke på at slik blir det hver lørdag fremover.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Å prøve sine langskudd i Championship er neppe det dummeste man gjør, da ligaen er full av overraskelser for tiden. Et av de mer sannsynlige og best betalte er i våre øyne Ipswich Town til 2,70 borte mot opprykker Peterbrough.

I Danmark er Horsens blant lagene som er kommet best i gang, og de er fortsatt ubeseirede etter 5 runder. I dag kommer FC København på besøk, og mon tro om dette ikke er et greit tidspunkt å møte dem på, midt i deres slitsomme Europa-program. Horsens til 3,55 hjemme mot FCK er dagens andre langskudd.

Dagens avslag
Vi ser at Everton er store favoritter og spilles over en lav sko til 1,40. Skal de virkelig være så store favoritter uten å ha spilt en kamp ennå? QPR fikk bank av Bolton sist, og vil gjøre alt for å heve seg. Everton til 1,40 blir dagens avslag.

Dagens spill
Det er mange fristelser på programmet, spesielt i England. Fra en liste på hele ni mulige vinnere, jobber vi oss ned til de fire vi tror mest på, og setter sammen to dobler.

Hele dagens liste: Sunderland, Aston Villa, Southampton, Hull, Derby, Charlton, Preston, Lillehammer og Vard.

Vi starter i England, der vi spiller mot det laget som ser aller svakest ut i Premier League for tiden.

Aston Villa - Blackburn
Aston Villa spilte 0-0 borte mot Fulham i premieren. Det var den nye målvakten Shay Givens fortjeneste at det ble poeng i det hele tatt, samt at forsvaret kjempet hele kampen. De offensive brikkene, som Darren Bent, ble tatt nesten ut av kampen av Fulhams forsvar. I dag blir det viktig for laget, fansen og ikke minst manager McLeish, som så kontroversielt ble hentet fra nedrykker og rival Birmingham, at de gjør en god kamp også offensivt og helst tar 3 poeng.

Cuéllar er eneste fravær. Dette er troppen:

Given, Guzan, Young, Dunne, Collins, Warnock, Petrov, Delph, N'Zogbia, Albrighton, Bent, Agbonlahor, Heskey, Beye, Makoun, Ireland, Bannan, Beye, Clark.

Blackburn er i ferd med å bli et sorgens kapittel. Etter den uforståelige sparkingen av manager Allardyce forrige sesong, nedrykkskamp til siste slutt og en sommer uten videre forterkninger av laget, ser det mørkt ut, synes vi. Manager Steve Kean er visstnok i ferd med å hente inn nye spillere, det trengs virkelig, og vi kan få se et par nye ansikter allerede i dag muligens, men Blackburn per i dag holder bare såvidt Premier League-nivå. Sist helg måtte Kean flytte ellers gode Nzonzi ned som midtstopper. "Slik det er nå har vi mistet 11 man og bare fått 3 nye. Vi må ha flere spillere inn for å være i stand til å konkurrere", sier Kean. Alternativet er å tape, slik man gjorde med 1-2 på Ewood Park for Wolves i premieren.

Emerton og Givet er skadet, Nelsen og Samba er usikre. Spiller ingen av disse, er det bortimot krise. Troppen:

Robinson, Bunn, Salgado, Hanley, Samba, Nelsen, Olsson, Bruno, Pedersen, Nzonzi, Dunn, Grella, Formica, Rochina, Hoilett, Roberts, Goodwillie, Blackman, Aley, Anderson, Henley, Petrovic, Lowe, Morris.

Aston Villa imponerte ikke sist, men i dag er de nesten nødt til å vinne. Et ribbet Blackburn med skader på sentrale spillere har vi minimal tro på. H til 1,60 spilles uten å blunke.

Følg engelsk fotball LIVE

Derby - Doncaster
Derby spilte bortekamp mot Blackpool på onsdag og vant 1-0. De dominerte ikke kampen, men scoret det ene, avgjørende målet og hadde ikke veldig store problemer med å forsvare inn seieren. Med seire også over Birmingham og Watford, har Derby tatt full pott på de tre første i serien. Carling Cup prioriterte de lavt og røk 2-3 for Shrewsbury.

Manager Nigel Clough har ikke tatt ut noen tropp da han ønsker å sjekke et par spillere nærmere kampstart. Barker (f), Anderson (f), Martin (m), Doyle (a) og Tyson (a) er ute.

Doncaster er spådd en tung sesong, og har foreløpig innfridd forventningene med å tape for Brighton, West Ham og Nottingham Forest. De er en liten klubb med begrensede ressurser, og de må ha alle mann på plass og en god dag for å vinne. Det har de ikke hatt i serien ennå, men fikk en liten opptur da de slo Tranmere 3-0 i Carling Cup.

Med nesten hele angrepet ute, Hayter, Sharp og Mason, har manager Sean O'Driscoll nå fått på plass et krise-lån. Det er unge og lovende Lalkovic som tar en måneds fri fra Chelseas rekruttlag. Han er bare 18 år, men har vært god på Slovakias U21-lag. Men skadeproblemene er stadig betydelige. O'Connor, Chambers, Woods, Stock, Lockwood, Martis og Wilson er ute, i tillegg til de nevte spissene.

Når Derby er i medgang og Doncaster sliter med en rekke fravær, blir dette topp mot bunn på alle måter. 1,60 på H spilles. Vi får en dobbel til 2,56 og setter 100 kroner i innsats. Spillefristen er klokken 15.55.

59. Aston Villa - Blackburn 1,60 3,45 4,30
69. Derby - Doncaster 1,60 3,20 4,20

Total odds 2,56

Klikk her for å levere dette spillet
Innsatsen styrer du selv

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken