Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Storfavoritter innfrir

Stabæk og Molde spiller kvalik til Europa League

Kommersielt

Torsdagens langoddsprogram består nesten utelukkende av kvalifiseringskamper til Europa League. Både Molde og Stabæk er i aksjon, mot det som kan se ut som grei motstand.

Felles for kampene denne torsdagen er at favorittoddsen i stort sett alle kampene er satt ekstremt lavt og Norsk Tipping tilbyr derfor handicapvarianten på mange av kampene. Og handicap er som de fleste vet som gå inn i et minefelt, det er svært ofte tur eller utur som avgjør om slike spill treffer.

Molde vinner
Molde har på papiret trukket enklere motstand enn Stabæk, og bør ha en solid mulgihet for å skaffe seg et godt utgangspunkt foran returmøtet. FK Jelgava ligger nede på sjette plass i den latviske ligaen og er svake borte (0-2-3) og Molde bør vinne sn slik kamp med flere mål. 1,57 er oddsen for mer enn ettmålsseier for Molde og vi tar denne med på kupongen.

Svensk seier
Elfsborg tar imot moldovske FC Iskra-Stal Ribnita og normalt meget hjemmesterke Elfsborg (5-2-0) skal ha en ypperlig mulighet til å skaffe seg et godt utgangspunkt hjemme på kunstgresset i Borås. Elfsborg eliminerte et så godt lag som portugisiske Sporting Braga i kvalifiseringsrunden i fjor og når vi vet at bortelaget ikke er i gang med sesongen enda bør Elfsborg klare dette greit. 1,48 for mer enn ettmålsseier betales denne med.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Stabæk tar i mot hviterussiske Dnepr Mogilev hjemme på Telenor Arena. Fortsatt er svært viktige Daniel Nannskog og Pontus Farnerud uaktuelle for bæringene. Stabøk har trøblet mye i den hjemlige serien i år, og skuffet stort i helgen med å rote vekk en tilsynelatende sikker 2-0 ledelse mot Viking. Ikke lett å forutsi hvilken kvalitet dette hviterussiske laget har, men vi er usikre på Stabæk om dagen og tar ikke denne med på kupongen.

Finske Honka bør innfri hjemme mot svake Bangor City fra Wales og kan muligens prøves med handicap. Tok seg av nettopp dagens motstander over to kamper i fjor, der blant annet hjemmekampen ble vunnet med 2-0. Portugisiske Maritimo bør ta seg av irske Sporting Fingal, tilsvarende bør Brøndby gjøre jobben hjemme mot Vaduz.

Vårt spille forslag denne torsdagen blir:
Kamp 76 Elsborg - FC Iskra-Stal Ribnita (0-1) 1,48 3,60 3,35
Kamp Molde - FK Jelgava (0-1) 1,57 3,65 2,95
Totalodds på denne dobbelen er 2,32, og vår innsats er kr 100

Klikk her for å spille denne dobbelen

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus