Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel EL: Arsenal må skaffe seg et forsprang
Oddssingel EL: Chelsea vinner i kveld
Oddssingel EL: Jovetic kan ødelegge for sin egen klubb
Oddssingel EL: Nedrykkstruede Villarreal tar første stikk i Kvartfinalen
V5-lunsj Drammen: Vi spiller ikke favorittene i Drammen
V4-lunsj Sverige: Godbiter i lunsjen på Jägersro
Lykkespill: Potten stiger - bli mangemillionær i påsken!

Det er første kamp i de fire kvartfinalene i Europa League som er det soleklare høydepunktet på torsdagens langoddsprogram. Alle de fire kampene starter kl. 21.00. I tillegg er det klart for fjerde kamp i sluttspillfinalen mellom Frisk og Storhamar, likeså i den svenske finaleserien mellom Luleå og Frölunda. Og i NHL er Stanley Cup-i gang, det spilles tre kamper natt til fredag.

NB! På fredag kan du vinne 376 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Frisk Asker – Storhamar Hockey (HUB kun periode 1) B – 2,40 i odds

Klikk her for å levere dette spillet

Storhamar er kommet på hælene i finalen i NM-sluttspillet. Etter å ha banket Frisk/Asker 5–1 i den første finalekampen, har hamarsingene gått på to strake tap.

Hedmarkingene bør vinne den fjerde finalekampen om mulighetene til NM-gull fremdeles skal være noenlunde bra. Dersom de vinner i kveld vil Storhamar være tilbake i førersete.

Den tredje finalekampen var frustrerende for hedmarkingene. Etter å ha scoret mot Frisk/Asker i 13 kamper på rad, gikk Storhamar målløs av banen i tirsdagens kamp. Jeg tror det er en revansjesugen gjeng som kommer til Askerhallen i kveld.

Storhamar har vunnet fire av de seks siste bortekampene mot Frisk, men de har tapt de to siste. De har imidlertid tatt ledelsen i begge kampene, og jeg tror også at Storhamar kommer til å prøve å ta kommandoen fra start i kampen.

Oddstips torsdag

Frisk-keeper Niklas Dahlberg reddet 49 skudd da Frisk overrasket med å slå regjerende mester Storhamar pi CC Amfi. Nå leder outsideren fra Asker 2–1 i kamper. Frisk har dermed fått finaleserien akkurat dit de vil. De skaffet seg en viktig borteseier på tirsdag, og nå har de sjansen til å koble grepet på egen hjemmebane. De er stinn av selvtillit før torsdagens match.

At de nå står med to seire på rad i finaleserien øker presset på Asker-laget. Spørsmålet er hvordan underdogen takler det.

Gull-Lotto på lørdag. 30 millioner i Lotto-potten. Spill her!

Storhamar har dominert de tre første kampene i finaleserien, men uttellingen foran mål har vært helt elendig. De må få opp effektivitet offensivt om de skal slå tilbake mot Frisk/Asker i kveld. I forrige matchen sendte de keeper Oskar Östlund ut av isen med to minutter igjen av ordinær tid. Storhamar satset alt fremover i spill seks mot fem utespillere, men det hjalp ikke. Dahlberg sto i veien. Klarer de å skyte hull på Frisk-keeperen i kveld? Ja, tror jeg.

Storhamar har tatt ledelsen eller ledet til pause i fire av de fem siste kampene mot Frisk/Asker. Jeg tror de vil gå hardt ut fra start også i torsdagens kamp. Da ser jeg det som ganske sannsynlig at de vil lede etter første periode. Et slikt scenario gir finfine 2,40 i odds. Spillestopp er klokken 1855.

Klikk her for å levere dette spillet