Det har vært noen begivenhetsrike trekninger de siste dagene, både i Extra og i Vikinglotto.

Det de alle har til felles er at ingen tok telefonen da Norsk Tipping ringte, og at alle har en ekstra god grunn til å feire til helgen.

Vinneren fra Troms og Finnmark hadde gått til sengs kl. 20 onsdag kveld, og var derfor allerede langt inne i drømmeland da Norsk Tipping ringte for første gang.

Da hun oppdaget de ubesvarte anropene antok hun at de kom fra en telefonselger og lot være å svare da nummeret igjen lyste opp skjermen utover torsdagen.

Til slutt bestemte hun seg likevel for å svare, og det var tydelig at hun ikke hadde fått med seg at hun var blitt Vikinglotto-millionær over natten:

Sitter du godt? Gratulerer, i går kveld var du eneste med alle 6 +1 rette. Det betyr at du har vunnet nøyaktig 44 847 990 kroner.

– Neeeeeei. Å herregud. Vent litt, jeg må skrive ned summen. Kan du gjenta?

44 847 990 kroner.

– Herregud ... Det går bra, altså, men det er virkelig uvirkelig, sier den overraskede kvinnen.

– Jeg tenkte da jeg leverte Vikinglotto-kupongen i går "enn viss jeg no vinn".

Extra

Extra-kandidaten fra Kløfta mer enn doblet inngangspremien under trekning 21. september, men det vet han ikke selv.

Mens nettene blir lengre og både kulda og høstfargene setter inn, er det kanskje godt å vite at det er én ting som fortsetter i akkurat samme drakt, nemlig Extra-trekningen.

Kanskje var Extra-kandidaten selv ute for å nyte høstprakten da Norsk Tipping forsøkte å ringe, ettersom den utsendte havnet rett i mobilsvar. Uansett var mannen fra Kløfta sikret 200 000 kroner i inngangspremie.

Mer skulle det bli før kvelden var omme. Med match på et par av tallene på spillebrettet, endte kandidaten opp med en endelig premiesum på 706 630 kroner.

Nå spørs det hvem som får levert nyheten først: En telefon fra Hamar, eller saldoen i nettbanken?

Fredag er det ca. 212 millioner kroner i Eurojackpot

Vikinglotto

Onsdag kveld 22. september ble Troms og Finnmark godt representert da to norske kvinner fra fylket vant hver sin million-gevinst, lykkelig uvitende.

Den ene kvinnen vant hele førstepremiepotten i Vikinglotto på 44,8 millioner kroner, noe som kunne fått enhver til å falle om. Hun fikk alle tallene riktig, inkludert vikingtallet - og det er ikke verst.

Vikinglotto-trekningen gikk ikke på lufta før kl. 21:45 denne onsdagskvelden. Kanskje var vinnerne da allerede langt inne i drømmeland?

Det sto ikke akkurat dårlig til heller med andrepremien for Troms og Finnmarks andre Vikinglotto-vinner, med en total på 1 446 750 kroner.

Kvinnen fra Kautokeino tok heller ikke telefonen da Norsk Tipping ringte etter onsdagens trekning, men da de gjorde et nytt forsøk dagen derpå var hun rask med å svare.

Den ferske millionæren hadde vært på fjellet under Vikinglotto-trekningen og derfor ikke fått med seg anropene fra Hamar.

– Jeg så på mobilen i dag tidlig da jeg våknet og tenkte at dere sikkert hadde ringt feil. Likevel måtte jeg gå inn på appen for å sjekke. Da fikk jeg nesten panikk, ler vinneren, som ønsker å være anonym.

Kautokeinokvinnen fortalte om god stemning da hun oppdaget hva som hadde hendt kvelden i forveien.

– Jeg klarer ikke å tro det ennå. Dette var veldig overraskende. Det er nesten litt skummelt, men jeg er veldig glad, avslutter hun.

Se alle pottene og trekningstallene her