Amad Diallo ble hentet til Old Trafford av Ole Gunnar Solskjær, men han klarte aldri å spille seg inn på førstelaget til De røde djevlene. Det 20-årige stortalentet var sist sesong på utlån hos Glagow Rangers.

Nå er vidunderbarnet fra Elfenbenskysten på lån hos Championship-klubben Sunderland, hvor han gjør stor suksess.

Dette spillet gir 4,40 i odds på Amad Diallo scorer mot West Brom

Diallo har scoret fire mål på seks kamper, og den innlånte Manchester United-spilleren er i ferd med å bli en nøkkelspiller his Tony Mowbrays lag. Han har scoret i de to siste kampene, og det er ikke utenkelig at han kan score igjen mot West Brom.

Sunderland - West Bromwich

Odds: Sunderland vinner - 2,65 i odds

Kampstart mandag 12. desember kl 21:00

Spillestopp kl 20:59

Stadium of Light

Kampen vises på Viaplay

Vi tror at Sunderland vinner. Det spiller du på her

Norsk Tipping har valgt feil favoritt

De to tidligere Premier League-klubbene som møtes på Stadium of Light mandag ligger i hver sin ende av tabellen. Sunderland ligger på tiendeplass, og de vil med tre poeng mot West Brom melde seg på i kampen om en playoffplass.

West Brom vant de tre siste kampene før VM-pausen, men laget ligger fortsatt under nedrykksstreken, nede på 21.-plass.

Etter at Tony Mowbray kom til Sunderland i starten av sesongen har the Black Cats vært kronisk ustabile. De har ennå ikke vunnet mer enn to kamper på rad denne sesongen, men vi tror de kan klare det mot West Brom.

Sunderland var i gang igjen etter VM-pausen én uke tidligere enn resten av Championship, da de slo Millwall 3-0 forrige helg. Det var den andre seieren på rad. De slo Birmingham 2-1 på bortebane i den siste kampen før VM-pausen, og mandag kan de for første gang denne sesongen vinne tre kamper på rad.

Tony Mobray kan ha lagets storscorer Ross Stewart tilbake på benken i mandagens kamp for første gang siden the Black Cats slo Rotherham 3-0. Det er 14 kamper siden.

Steve Bruce fikk sparken som West Brom-manager etter kun én seier på de 13 første kampene denne sesongen. Han hadde kun vært manager i klubben i åtte måneder.

Carlos Corberan kom inn som ny WBA-manager i slutten av oktober. Spanjolen har vunnet tre av de fire første kampene etter at han kom til The Hawthorns, men laget hans har slitt på bortebane hele sesongen.

Nå venter en ny vanskelig bortekamp.

West Brom har kun vunnet to bortekamper så langt denne sesongen, og har den fjerde dårligste bortestatistikken i Championship.

Den positive nyheten er at Corberan trolig får Grady Diangana tilbake fra skade, ifølge The Express and Star. Det er likevel ikke nok til at vi tror på borteseier i mandagens kamp.

West Brom er gjort til favoritter av Norsk Tipping i mandagens kamp, noe vi synes er litt merkelig siden the Baggies ligger på tredje sisteplass i Championship og har hatt problemer på bortebane. Med Ross Stewart tilbake vil Sunderland være forsterket.

Det er ingen grunn til å vente med å sette penger på Sunderland-seier i denne kampen. Oddsen har allerede vært satt ned flere ganger i løpet av søndagen.

Søndag morgen var oddsen 2,75 på Sunderland-seier. Søndag klokken 23.00 er oddsen sunket til 2,65.

Vi tror at Sunderland vinner. Det spiller du på her