Foto: Scanpix/AFP

Supertroikaen leverer igjen

Vi har god tro på Napoli-seier hjemme mot Lazio som må unnvære superspiss Miroslav Klose. Sjekk vårt oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Birmingham slår tilbake
Tippetips: Ingen grunn til å tvile på City
V75 Momarken: Fanger vi storgevinst igjen?

Premier League: Oversikt over skader og karantener

Lørdagens langoddsprogram består av hele 92 objekter og det spilles fotball over hele Europa. Dessverre er det langt mellom de gode objektene denne lørdagen og det er alltid litt småskummelt etter disse landslagspausene.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
West Bromwich - Bolton

Hjemmelaget tynges av svært sentrale fravær denne lørdagen. Den irske landslagsspissen Shane Long spiller helt sikkert ikke, og spisskollega Peter Odimwingie er som vanlig usikker. Den gamle Brann-kjenningen Paul Scharner blir neppe spilleklar. Bolton spilte på seg sårt tiltrengt selvtillit da de banket Stoke 5-0 i siste kamp før landslagspausen. Vi synes oddsen er skjevt satt her og 3,20 for at Bolton fortsetter oppturen er et spennende langskudd i ettermiddag.

Barnsley - Doncaster
Hjemmelaget må unnvære viktige Andy Gray og Danny Drinkwater som begge er suspenderte og det merkes i en tynn tropp. Presterer ujevnt hjemme og tapte blant annet mot middelmådige Bristol City i nest siste hjemmekamp. Doncaster tok en knallsterk seier borte mot Ipswich i siste kamp før pausen. Toppscorer Billy Sharp er frisk og i gang igjen med målproduksjonen og sammen med gode gamle El Hadji Diouf har Doncaster-manager Dean Saunders et svært spennende spisspar. 2,80 for en borteseier for Doncaster ser svært interessant ut her.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens avslag
Everton - Wolverhampton og Stoke - Queens Park Rangers

To hjemmelag som ikke leverer til henholdsvis 1,55 i odds og 1,70 i odds. Det ser ut som to svært uinteressante spil i Premier League i ettermiddag. Everton - Wolves har endt uavgjort i de to foregående tilsvarende oppgjørene og det kan utmerket skje igjen. Stoke presterer svært ujevnt for tiden og et bra QRP-lag kan definitivt få med seg poeng fra Britannia.

Bayern München - Borussia Dortmund
Playmaker Bastian Schweinsteiger er ute med skade til over nyttår og det er en voldsom svekkelse for serielederen. Fjorårets seriemester Borussia Dortmund har fått opp dampen etter en middels sesonginnledning. Vi synes 1,50 på Bayern-seier er for lavt og ikke verd risikoen.

Dagens spill
Napoli - Lazio

Kveldskamp i Serie A der hjemmelaget vil slå tilbake etter det forsmedelige bortetapet mot Catania i siste seriekamp før landslagsoppholdet. Det er faktisk tre uker siden Napoli spilte siste seriekamp. Napoli ligger i øyeblikket på sjetteplass med sju opp til lederlaget Udinese og til serietoer Lazio som begge har 21 poeng, men Napoli har altså en kamp til gode.

I kveld må midtbanespillet mario Santana sone karantene, men han har bare startet i fire av de ni seriekampene Napoli har spilt til nå. Marco Donadel er skadet, men han har foreløpig ikke spilt et eneste minutt denne sesongen. Den gode urguaynske midtbanespilleren Walter Gargano har mistet de tre siste seriekampene, men er muligens med igjen i kveld (ratet 50/50 på Gazzetta om han spiller i kveld). Stort sett er altså napoli intakt i kveld.

Da er det verre stilt for Lazio som må unnvære to av sine beste spillere i kveld. Den solide brasilianske midtstopperen Andre Dias er blitt skadet og spiller ikke. Dias har startet i ni av ti seriekamper denne sesongen. Enda verre er det at toppscorer Miroslav Klose må unnværes. Tyskeren har allerede markert seg svært positivt i Lazio og står med seks seriemål hittil.

Vi er veldig oppmerksomme på at Napoli tar imot Manchester City til en svært avgjørende Champions League-kamp til uken, men med spillefri i godt over to uker, skal det være et svært uthvilt Napoli som entrer Stadio San Paolo i kveld og skal laget henge med i kampen om Scudettoen er det kun tre poeng som gjelder i kveld. 2-1-1 er tallene hjemme i napoli.

Lazio har levert en strålende sesonginnledning og har faktisk tatt tretten av femten mulige poeng på bortebane, men motstanden har ikke vært den tøffeste og når laget mangler to av sine aller viktigste spillere i kveld synes vi det er klar fordel Napoli. 2,00 er oddsen for at Napoli gjentar fjorårets bragd (vant da 4-3 etter å ha lagt under både 0-2 og 2-3). Kampen kan spilels som singel.

Spilleforslag 2 lørdag (innsats kr 100 og spillestopp kl 20.40):
Kamp 99 Napoli - Lazio 2,00 2,90 3,00
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus