*Nettavisen* Sportspill.

Svenska tjejer skal gi oss ny oddsgevinst

Foto: EPA/Scanpix

Fullklaff på oddsen tre dager på rad. I dag stoler vi på de svenske fotballjentene.

13.07.11 14:21

Tirsdagens dobbel satt med et nødskrik, og det er bare å takke og bukke for at Perus André Carrillos scoret selvmål på overtid mot Chile i natt. Det er blitt fullklaff på oddstipsene tre dager på rad, og i dag retter vi blikket mot kvartfinalen mellom Sverige og Japan i fotball-VM for kvinner.

Men først et avslag og et langskudd.

Dagens avslag
60. Rosenborg – Breidablik (0-2) H 1,70
Rosenborg er selvsagt stor favoritt mot de regjerende islandske mestrene, men oddsen på at trønderne vinner med tre mål eller mer er ikke spillbar. Seier med ett eller to mål holder trolig i massevis før returmatchen, og allerede søndag spiller RBK en svært viktig bortematch mot Stabæk i Tippeligaen. Den ligger nok litt i bakhodet til både spillere og trener.

Dagens langskudd
66. Paraguay – VenezuelaU 3,30
Venezuela er allerede klar for kvartfinale i Copa America, mens Paraguay er videre med uavgjort. Det viktigste for Venezuela er å unngå Brasil i kvartfinalen, noe som fort kan bli en realitet med tap for Paraguay og Brasil-seier over Ecuador senere på natten. (De kompliserte detaljene for hvem som kan møte hvem i kvartfinalene finner du her.) Det har vært mange jevne kamper så langt i mesterskapet, både spillemessig og resultatmessig. Begge lag er fornøyde med U i dag, og da er ikke 3,30 i odds så aller verst betalt.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens spill
54. Japan – Sverige B 2,10
Begge lagene har imponert stort så langt i fotball-VM.

Japan tok seg videre fra gruppespillet med 2-1 over New Zealand og 4-0 over Mexico. Det ble tap 0-2-tap for England, men avansementet var sikret før den kampen. Slo overraskende ut vertsnasjonen Tyskland etter ekstraomganger i kvartfinalen.

Sverige vant alle kampene i gruppespillet (1-0 over Colombia, 1-0 over Nord-Korea og 2-1 over USA) og hadde få problemer med å beseire Norge-dödaren Australia 3-1 i kvartfinalen.

Japan har, i likhet med de andre asiatiske lagene, ofte problemer med å matche europeiske lag på fysikken. Derfor er det svært viktig at kaptein Homare Sawa, som er en av verdens beste ballvinnere, spiller fra start til tross for smellen hun fikk i magen mot Tyskland.

Sverige holder pusten mens de venter på om verdensstjernen Lotta Schelin blir klar av forkjølelsen hun pådro seg dagen før hun spilte kvartfinalen. De siste rapportene fra Tyskland tyder på at angrepsvidunderet som av flere er blitt sammenliknet med Zlatan Ibrahimovic, spiller fra start. Det ser også ut som om kaptein Caroline Seger og Josefine Öqvist, som stod over gårsdagens trening, blir klare. Midtbanespilleren Nilla Fischer soner karantene.

Japan drar nytte av at de har hatt én hviledag mer enn Sverige, men på den annen side var nok ekstraomgangene mot Tyskland meget tunge for dette hardtarbeidende laget.

Japanerne er på jakt etter landets første VM-finale, men Sverige har vært så gode i dette mesterskapet at vi setter pengene på blågul suksess.

Vi setter 100 kroner på denne singelen:
54. Japan – Sverige 2,70 - 3,05 - 2,10
Klikk her for levere spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sjekk ut den nye LIVE-tjenesten for all sport!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.