Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Ski-VM: Sverige gir Norge kamp om stafettgullet
Ski-VM: Nå skal Riiber ta gull
Oddsdobbel 1: Torsdagsdobbel til over 11 i odds
Oddsdobbel 2: Rosenborg tar treningskampene på alvor
V4/V5 Bjerke:
Internasjonal lunsj i hovedstaden
V64 Bollnäs:
Perfekte betingelser for V64-bankeren
Lotto lørdag
: Dobbel 1. premiepott i Lotto

Torsdagens langoddsprogram byr på nye norske gullsjanser i Ski-VM. Både Jarl Magnus Riiber i kombinert og det norske stafettjentene er klare favoritter og det er duket for nok en meget spennende VM-dag. Ellers er det tre kamper i den norske eliteserien i ishockey, mens det er full runde i den svenske eliteserien. Så spilles det semifinaleretur i Copa del Rey mellom Valencia og Real Betis og det spilles cup i Nederland. I tillegg spilles det sju kamper i NHL natt til fredag.

NB! Fredag er det ca 283 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Ski-VM - 4x5 km stafett kvinner - Vinner Sverige - 2,60 (spillestopp kl 12.55)

Det er duket for en durabelig spennende kvinnestafett i Seefeld i ettermiddag. Overraskende nok er Norge satt til storfavoritt (1,40), mens Sverige står til 2,60.

NRK sender stafetten fra kl 12.15.

Norge har stått sett gjort rent bord i mesterskapene i stafett, men i Sotsji-OL 2014 tok Sverige gullet. Norge stiller med Heidi Weng på 1. etappe, Ingvild Flugstad Østberg på 2. etappe, Astrid Uhrenholdt Jacobsen på 3. etappe, mens Therese Johaug litt overraskende går den siste etappen. For Sverige starter Ebba Anderson, kometen Frida Karlsson går 2. etappe, Charlotte Kalla går 3. etappe, mens Stina Nilsson går den siste etappen. Det gjorde Nilssson også under OL i Pyeongchang i fjor og hun hang med Marit Bjørgen på hele sisteetappen. Det var nok mange som trodde på svensk gull da, men rutinerte Marit Bjørgen rykket i den siste bakken og sikret gullet for Norge.

Sverige har trolig et enda bedre lag nå og det er slett ikke utenkelig at Ebba Andersson som var klart preget av sykdommen under tirsdagens 10 km, kan få luke på Heidi Weng på førsteetappe. Det store spørsmålet er egentlig hvordan stoda er ved siste veksling. Kommer Norge og Sverige samlet inn da, er det nok stor sjanse for at Therese Johaug kan gå fra Stina Nilsson på den siste etappen, selv om løypene er lette.

Det er mange scenarioer som kan oppstå, og føreforholdene vil også spille inn. Uansett skal Sverige ha klart bedre vinnersjanser enn oddsene indikerer. Vi kan ikke anbefale spill på Norge til latterlig lave 1,40 i odds og selv om vi naturligvis håper på norsk gull, det er opplagte spillet på Langoddsen gullspill på Sverige til overoddsen 2,60.

Klikk her for å levere spillet