Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Sverige må reise tomhendt hjem
Oddssingel fotball-VM:
England soleklar favoritt i bronsefinalen
Oddssingel Allsvenskan:
Herlig skrellobjekt i Allsvenskan
Oddssingel PostNord:
Blink herjer hjemme i Trøndelag
V75 Jarlsberg lørdag:
V75-fest med ubeseirede Hillary B.R.
V4/V5 Klampenborg: Flott lørdagsgalopp på Klampenborg
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Lørdagens tippekupong består av bronsefinalen i fotball-VM for kvinner, det er to kamper fra PostNord-ligaen, seks kamper fra Norsk Tipping-ligaen og lørdagskuponggen avsluttes med tre kamper fra Allsvenskan. Bonuspotten er på ca 250 000 kr i dag. Innleveringsfristen er som vanlig kl 15.55. Under kampanalysene finner du våre spilleforslag på hhv 96-rekker og 432-rekker.

NB! Lørdag er det Lotto med ca 14 millioner kroner i førstepremiepotten. Lever kupongen her!

1. England - Sverige
Bronsefinale i fotball-VM for kvinner. England tapte fortjent 1-2 mot USA i semifinalen og må også i dette VM nøye seg med bronsefinale. Brente riktignok en straffe mot USA på stillingen 1-2, men USA var best og det var lite å si på sluttresultatet. England slo både Kamerun og Norge 3-0 i hhv åttedelsfinalen og kvartfinalen og har et bra lag.

Sverige åpnet best mot Nederland i kvartfinalen og var det beste laget i 1. omgang, men Nederland overtok i 2. omgang. Det endte 0-0 etter ordinær tid og det lå i kortene at Nederland ville avgjøre i ekstraomgangene. Så skjedde også og Nederland tok seg fullt fortjent til finale.

Begge lagene vil garantert gå for fullt i denne kampen. Vi blir overrasket om Sverige vinner og setter England som klar favoritt. H.

2. Brattvåg - Nardo
2. divisjon avdeling 1. To serierrunde gjenstår før lagene tar en måneds sommerferie. Tre strake ettmålstap for Brattvåg og to poengdelinger før det, betyr at Brattvåg kun har tatt to poeng på sine fem siste seriekamper. Det gjør at laget nå ligge tredje sist og på direkte nedrykk med sine 12 poeng. Kun målforskjellen skiller opp til Vidar på sikker plass. 2-1-2 på fem spilte hjemmekamper.

Nardo ligger litt bedre til på 8. plass med 16 poeng, men har altså ikke mer enn fire poeng ned til Brattvåg under streken. Formen er nedadgående og Nardo har ikke scoret ett eneste mål på sine fire siste seriekamper og kun tatt ett poeng i denne perioden. Moderate 2-1-3 på seks spilte bortekamper.

Det luktet hjemmeseier av denne. H.

Klikk her for å levere din tippekupong

3. Stjørdals-Blink - Kvik Halden
2. divisjon avdeling 1. Toppoppgjør mellom hjemmelaget på 2. plass og Kvik Halden på 3. plass. Etter to strake poengdelinger, kom Blink seg tilbake på vinnersporet sist helg med en sterk 3-1 seier borte mot Moss. Står fortsatt med kun ett tap, det kom borte mot serieleder Fredrikstad. 4-2-0 og sterke 16-3 i målforskjell på de seks første seriekampene. Står med 25 poeng og har kun ett poeng opp til serieleder Fredrikstad.

Kvik Halden ligger på 3. plass med 23 poeng, men har en kamp tilgode på både Fredrikstad og Stjørdals-Blink. Rotet seg borte hjemme mot Vidar fjerde sist og tapte 1-2 der. Men har kommet seg tilbake på vinnersporet med tre strake seire. 2-2-1 på fem spilte bortekamper.

Kvik Halden får med seg maks ett poeng fra Trøndelag? HU.

4. Kråkerøy - Nordstrand
3. divisjon avdeling 1. Her er det spilt 12 serierunder og to serierunder gjenstår før det er sommerpause. Kun ett poeng på de tre siste seriekampene for Kråkerøy som står med totalt 13 poeng. Det skiller fem poeng ned til Stabæk 2 på nedrykksplass. Svake 1-1-4 på seks spilte hjemmekamper.

Nyopprykkede Nordstrand åpnet friskt med ni poeng på de fem første seriekampene, men de har dabbet litt av etterhvert. Er fortsatt ubeseiret hjemme med 4-2-0, men sliter vesentlig mer på bortebane uten at det er uvanlig for nyopprykkede lag. Er uten seier på seks bortekamper og har kun kapret to poeng.

Et svakt hjemmelag mot et svakt bortelag. HB.

5. Lørenskog - Årvoll
3. divisjon avdeling 1. Til tross for flotte 9-1-2 på sine tolv første seriekamper, har Lørenskog seks poeng opp til den ubeseirede serielederen Eidsvold Turn. Begge tapene er kommet på bortebane, hjemme står Lørenskog med flotte 5-1-0.

Årvoll er i motsatt ende av tabellen og med kun sju poeng. Den eneste trepoengeren er kommet hjemme. Borte er laget uten seier og kun ett poeng er tatt på de seks første bortekampene. Det er fem poeng opp til sikker plass for Årvoll.

Lørenskog blir trolig lørdagskupongens aller største favoritt. Det skal bli hjemmeseier her. H.

6. Norild - FK Tønsberg
3. divisjon avdeling 2. Tre strake nederlag for Norild etter at de slo tabelljumbo Drøbak-Frogn fjerde sist. Ligger nest sist på tabellen med 10 poeng, men har kun ett poeng opp til sikker plass. Brukbare 2-1-3 på seks spilte hjemmekamper.

FK Tønsberg med skuffende poengdeling hjemme mot Ørn-Horten sist helg og 0-1 tap borte mot Frigg nest sist. Slo serieleder Vålerenga 2 borte fjerde sist, men med kun ett poeng på de to siste, er avstanden opp til serieleder Vålerenga 2 nå på sju poeng. Solide 4-1-1 på seks spilte bortekamper og kun tre baklengsmål i disse.

Bortelaget skal ta denne. B.

7. Brodd - Fløy
3. divisjon avdeling 3. Middelhavsfarer Brodd med 16 poeng etter rekken 5-1-6 på sine tolv første seriekamper. Det er fem poeng ned til nedrykksstreken og 16 poeng opp til serieleder Fløy. Enten eller på hjemmebane med 3-0-3 på seks spilte. Formen er dog helt elendig med kun ett poeng på de seks siste seriekampene

Serieleder Fløy med råsterke 10-2-0 på sine tolv første seriekamper og har seks poeng ned til Viking 2 på andreplass. 3-2 seieren hjemme mot Vardeneset sist helg var lagets sjuende strake seier. Bunnsolide 5-1-0 på seks spilte bortekamper.

Godtgående Fløy vinner nok igjen. B.

8. Storm - Donn
3. divisjon avdeling 3. Tabelljumbo Storm med ti tap på sine tolv første seriekamper og kun fire poeng. Det skiller allerede åtte poeng opp til Madla på sikker plass. Den eneste seieren kom hjemme mot Bryne 2 i fjerde serierunde. Totalt 1-1-4 på seks spilte hjemmekamper.

Etter en svak start på sesongen har Donn kviknet til med tre seire på sine fire siste seriekamper. Står ikke med mer enn 15 poeng og har kun fire poeng ned til Bryne 2 under streken. Tok sin første borteseier for sesongen i forrige bortekamp da Vardeneset ble slått 1-0. De fem første bortekampene ga kun ett poeng.

Vrient, men formsterke Donn unngår tap? UB.

Klikk her for å levere din tippekupong

9. Staal Jørpeland - Flint
3. divisjon avdeling 3. Etter to strake tap for hjemmelaget, fikk Staal med seg et sterkt bortepoeng mot hjemmesterke Vindbjart sist helg. Staal er likevel i nedrykksstriden med sine 13 poeng og har kun to poeng ned til Bryne 2 under streken. Gikk på sesongens første hjemmetap for 14 dager siden da det ble 2-5 mot Viking 2. De fem øvrige hjemmekampene har gitt 3-2-0.

Flint er helt oppe på 3. plass med 24 poeng, men har likevel åtte poeng opp til serieleder Fløy. Formen er utmerket med fire seire på de fem siste seriekampene. Men har ikke bedre enn 3-0-3 på bortebane og kun scoret seks mål på disse.

Vi spiller H på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

10. IFK Göteborg - GIF Sundsvall
De tre siste kampene på lørdagens tippekupong er alle fra Allsvenskan, som starter opp igjen etter fire ukers ferie sist helg.

IFK Göteborg med en flott første halvdel av sesongen og var nærmest seieren i bortekampen mot Östersund sist helg, men kampen endte 0-0. Solide 3-2-1 på seks spilte hjemmekamper og kun to baklengsmål på disse. Viktige Patrik Karlsson Lagemyr ble skadet mot Östersund og er ute for resten av sesongen. I tillegg er Benjamin Nygren solgt og spissen Lasse Vibe soner karantene.

På grunn av store økonomiske utfordringer så GIF Sundsvall seg tvunget til å selge toppscorer Linus Hallenius i pausen. Innledet etter ferien med 0-0 hjemme mot AFC Eskilstuna. Ligger tredje sist og på kvalifiseringsplass med kun 11 poeng, men har kun to poeng opp til sikker plass. Ingen seire på de åtte første bortekampene (0-3-5).

Hjemmelaget er klart svekket til lørdagens kamp og vi merker oss at de to siste tilsvarende i Göteborg har endt med borteseier. HB.

11. Kalmar - AIK
Kampstart på denne er fremskutt til kl 15.00 lørdag, grunnet Sveriges bronsefinale mot England i fotball-VM. Det gjør at kampen trekkes på kupongen.

Folkerekken viser 30-28-42 fredag kveld. Det må bli HUB på både 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

12. Sirius - Östersund
Sirius med en flott start etter sommerferien da laget meget overraskende slo formsterke IFK Norrköping 1-0 borte. Avanserte til 9. plass med den seieren og står med 16 poeng. Likevel er det ikke mer enn fem poeng ned til GIF Sundsvall på kvalikplassen. Svake 2-0-5 på de sju første hjemmekampene.

Östersund ligger på plassen bak Sirius på tabellen med sine 15 poeng. 0-0 hjemme mot IFK Göteborg sist helg. Har slitt på bortebane denne sesongen og kun scoret tre mål på de seks første bortekampene og kun vunnet en av disse (1-2-3).

0-5 og 0-1 i de to siste tilsvarende. HB på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

96-rekker:
1. England — Sverige H

2. Brattvåg — Nardo H

3. Stjørdals-Blink — Kvik Halden HU

4. Kråkerøy — Nordstrand HB

5. Lørenskog — Årvoll H

6. Norild — FK Tønsberg B

7. Brodd — Fløy B

8. Storm — Donn UB

9. Staal Jørpeland — Flint H

10. IFK Göteborg — GIF Sundsvall HB

11. Kalmar FF — AIK HUB

12. Sirius — Östersunds FK HB


432-rekker:

1. England — Sverige H

2. Brattvåg — Nardo H

3. Stjørdals-Blink — Kvik Halden HU

4. Kråkerøy — Nordstrand HB

5. Lørenskog — Årvoll H

6. Norild — FK Tønsberg B

7. Brodd — Fløy B

8. Storm — Donn UB

9. Staal Jørpeland — Flint HUB

10. IFK Göteborg — GIF Sundsvall HB

11. Kalmar FF — AIK HUB

12. Sirius — Östersunds FK HUB