Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Bonuspotten skal ut på lørdagskupongen
Oddssingel Eliteserien: Kristiansund er langtfra sjanseløse på Lerkendal
Oddssingel fotball-VM: Italia skal sende europamesteren ut av EM
Oddssingel fotball-VM: Sverige skal gi Tyskland kamp
Oddsdobbel lørdag: Fredrikstad har fått opp farten
V75 Momarken:
Herlig V75-omgang med to bankere
V5/V5 Øvrevoll: Superkveld på Øvrevoll
V5 Århus galopp: Banker allerede i V5-1
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Afrikamesterskapet: 12 spillere du må opp for i Afrikamesterskapet

Det er et herlig langoddsprogram vi har foran oss lørdag. De to siste kvartfinalene i fotball-VM skal avgjøres og i Eliteserien tar Rosenborg imot Kristiansund hjemme på Lerkendal. Det er kamp i OBOS-ligaen og det er en rekke kamper i både PostNord-ligaen og i Norsk Tipping-ligaen. Allsvenskan er også i gang igjen og det er tre kamper i denne lørdag. Ellers er det også flere kamper i Afrikamesterskapet og det er kvartfinale mellom Uruguay og Peru i Copa America.

NB! Lørdag er det Lotto med ca 14 millioner kroner i førstepremiepotten. Lever kupongen her!

Tyskland - Sverige U 3,40 (spillestopp kl 18.25)

Den siste kvartfinalen i fotball-VM og her er det avspark kl 18.25. Tyskland har ikke sjarmert fotballverden hittil i VM, men fakta er uansett fire strake seire og null baklengs. Innledet med 1-0 seire mot hhv Kina og Spania, før Sør-Afrika ble slått 4-0 i den siste gruppespillkampen. Overkommelig motstand i åttedelsfinalen mot Nigeria og vant denne enkelt 3-0. Midtbanestjernen Dzsenifer Marozsan er friskmeldt, så får vi om hun starter kveldens kamp.

Sverige gjorde en flott åttedelsfinale mot Canada og tok en fortjent 1-0 seier der etter et strålende angrep og scoring av Stina Blackstenius. Hadde en overkommelig vei til sluttspillet og tok enkle seire mot hhv Chile (2-0) og Thailand (5-1) i gruppespillet. Trener Peter Gerhardsson valgte å gjøre sju endringer til den siste gruppespillkampen mot USA, men Sverige stod bra opp og tapte 0-2 i en ganske jevnspilt kamp.

Tyskland hadde ti strake seire mot Sverige i mesterskapssammenheng, før lagene spilte 0-0 i gruppespillet i EM i Nederland for to år siden. Tyskland er berettigede favoritter i kveld, men 1,62 i odds synes veldig snaut. Ingen av kvartfinalene hittil er gått til ekstraomganger, men i denne er det mulig. 3,40 i odds på at det står uavgjort etter ordinær tid er flott odds og spilles.