Gå til sidens hovedinnhold

500 - Internal Server Error

[]

Sverige snyter Norge for gullet

Norge er klare favoritter på torsdagens mix stafett i VM i skiskyting. Men Sverige er en soleklar utfordrer.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
VM skiskyting mix stafett: Sverige snyter Norge for gullet
Oddssingel EL: Arsenal kan gå på en sjokk-exit
Oddssingel EL
: Salzburg gir aldri opp
Oddssingel EL: Frankfurt kan overraske i Italia
V64 Åby:
Stor jackpotomgang med 915 596 SEK ekstra
V65 Bergen:
Vi jakter ny suksess i Bergen
Vikinglotto onsdag: Norsk alenevinner vant 221 mill kr
VM skiskyting: Her er programmet

Torsdagens langoddsprogram byr på samtlige åtte returkamper i åttedelsfinalene i Europa League. I tillegg er det siste serierunde av grunnserien i Eliteserien i ishockey i Sverige. Raw Air fortsetter med renn både for kvinner og menn i Granåsen, mens det er verdenscupavslutning i Super-G både for kvinner og menn i Andorra. I Østersund er klart for single mixed stafett. Natt til fredag spilles det ti kamper i NHL.

NB! Fredag er det ca 513 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

VM skiskyting - Singel Mix - Vinnerspill Sverige - 4,25 (spillestopp kl 17.05)

Det er duket for en meget spennende singel mix stafett i VM i skiskyting i Östersund i kveld. På forhånd er det trolig seks nasjoner som kan ta gull på en maks dag. Norge og Sverige er forhåndsfavorittene.

For Norge går Marte Olsbu Røiseland og Johannes Thingnes Bø, mens Sverige stiller med Hanna Öberg og Sebastian Samuelsson. Italia stiller med Dorothea Wierer og Lukas Hofer, mens Denise Herrmann og Erik Lesser går for Tyskland. Kvinnene går første og tredje etappe, mens gutta går 2. etappe og 4. etappe. Det er kortere strafferunde enn normalt og det er også litt kortere løype enn på de tradisjonelle stafettene.

Marte Olsbu Røiseland skjøt fire bom på sprinten forrige fredag, hun skjøt også fire bom på den påfølgende jaktstarten. Under tirsdagens normaldistanse skjøt hun igjen fire bom. Det har med andre ord ikke stemt på standplass for Marte under de individuelle øvelsene hittil i VM. Johannes Thingnes Bø skjøt en bom på sprinten, men tok likevel VM-gull, 13,7 sekunder foran Aleksander Loginov. På den påfølgende jaktstarten hadde han to bomskudd på de tre første skytingene, og kom inn til siste stående med rundt ett minutts ledelse. Der ble det sprekk for stryningen med tre bom og gullet røk. På gårsdagens 20 km ble det tre bom og tre tilleggsminutter på Johannes og han endte på en skuffende 9. plass. Johannes Thingnes Bø sliter med skytingen for tiden og han er i likhet med Marte ustabil på standplass om dagen.

Hanna Øberg pådro seg en bom på sprinten sist fredag og endte på den kjipe 4. plassen. På den påfølgende jaktstarten pådro seg hun fem bom, men endte likevel på 5. plass. På tirsdagens 15 km skjøt Øberg 20 treff og tok et overlegent VM-gull og gjentok dermed bedriften på normaldistansen fra OL i fjor. Sebastian Samuelsson skjøt tre bom på sprintenb sist lørdag og endte på 29. plass. Han skjøt også tre bom på den påfølgende jaktstarten (da er det som kjent fire skytinger) og gikk seg opp til 16. plass. På gårsdagens 20 km ble det kun ett tilleggminutt, men Samuelsson var uheldig med vindforholdene på standplass, og brukte veldig mye tid på standplassoppholdene. Han endte likevel på 4. plass.

Summa summarum er det ingen tvil om at de svenske løperne (Øberg/Samuelsson) har skutt bedre enn våre to norske har gjort under VM hittil. Således er det vanskelig å forstå at Norge skal stå som så klar favoritt i dag. 2,25 på norsk gull er altfor lavt og oddsmessig er det betydelig mer interessant med å sette pengene på svensk gull til flotte 4,25 i odds.

Klikk her for å levere spillet

Kommentarer til denne saken