Gå til sidens hovedinnhold

Tabelltips Premier League 2021/22: Wolves

Wolverhampton Wanderers FC har ny manager, og en stall som kanskje kan klare det uventede.

Plassering 2020/21: 13. plass

Vårt tips 2020/21: 8. plass

Stiftet: 1877

Wolverhampton ble stiftet i 1877, og var en av klubbene som var med på å starte serien. Klubben befinner seg i byen med samme navn.

Eierne av Wolves er Fosun international, et stort kinesisk konglomerat med eierinteresser i alt fra selskaper som Lanvin og Tom Ford til Cirque du Soleil.

Wolves har vunnet serien 3 ganger, og FA-cupen 4 ganger (ligacupen 2 ganger).

Hjemmebane: Molineux Stadium, kapasitet: 32 050

Rivaler: West Bromwich Albion og Aston Villa

Stallens verdi: 410,25 millioner euro (kilde: Transfermarkt)

Gjennomsnittsalder: 25.3 år (kilde: Transfermarkt)

Kaptein: Conor Coady

Manager: Bruno Lage

45 år gamle Lage kommer sist fra Benfica, men har vært på balløya før. Han var assisterende manager først for Sheffield Wednesday fra 2015-2017, og så Swansea sesongen etter under Carlos Carvalhal. Lage sa opp sin jobb i Benfica etter en dårlig periode våren 2020. Portugiseren vant serien med Benfica i 2018-19 etter at han som B-lagstrener tok over ansvaret etter Rui Vitória.

Viktig for sesongen 2021/22

Raul Jimenez er tilbake fra et langt skadeopphold etter sin alvorlige hodeskade. Rui Patricio (målvakt) har gått til Roma, og er erstattet av Jose Sa. Wolves har også hentet unggutten Louie Moulden fra Manchester City i mål, samt den unge kolombianeren Yerson Mosquera.

Francisco Trincão er lånt fra Barcelona, og skal spille med sin barndomskamerat Pedro Neto. Ruben Vinagre er nå i Sporting Lisboa på lån.

Klubben venter nok fortsatt på det store gjennombruddet til supertalentet Fábio Silva, som man forventer store ting fra. Kanskje kommer det i årets sesong? Unge Rayan Aït-Nouri er signert etter sitt lån, og er en av flere mange spennende unge spillere på et lag som nok skuffet litt sist sesong.

Rúben Neves ryktes ofte bort, men er foreløpig Wolves-spiller - og midtbanemannen er en sentral brikke i laget.

Spørsmålet er også om man tøyler spanske Adama Traoré nok sammen med den portugisiske stammen i laget, eller som ryktene sier at han forsvinner til et annet lag.

De beste fantasykjøpene på Wolverhampton

Kaptein Conor Coady spiller hele tiden, og med prisen 4.5 er han billig. En Raul Jimenez er en av få rimelige angripere som vil spille mye. Prisen er 7.5. Følg også med på innlånte Francisco Machado Mota de Castro Trincão for 6.0. Om Wolves får det til så kan han score mange poeng.

Vurdering

Wolves er en liten joker som det er vanskelig å plassere i årets sesong. En ny manager, ny målvakt, og en Raul Jimenez som er tilbake sammen med særdeles talentfulle spillere rundt ham. Laget har ikke overbevist noen i treningskampene, men det er heller ingen stor indikasjon for noen lag. Det ser ut som om Jimenez er i gang, men med vanskelig start kan det bli motbakke for ulvene. Leicester, Tottenham og Manchester United er de 3 første kampene.

Stang inn så kan det gå veldig bra framover, stang ut så er det skummelt bakover. Vi tror det blir en hard kamp for å komme over midten for ulvene, men at laget havner litt bak.

Vårt tips: 12. plass

Oddsen på Wolves som vinner av Premier League er 200. Her finner du all oddsen.

Her finner du alle tabelltipsene