Tallenes tale er klar: Å spille på hjemmebane i den første semifinalekvalik-kampen er en stor fordel.

Sportspill har sjekket tall for de siste fem siste opprykkskvalikene i 2. divisjon. Den avslører at laget som har startet kvaliken på hjemmebane har tatt seg videre til opprykksfinalen de fire siste sesongene.

Her spiller du på Arendal-seier til 2,10 i odds

Arendal spiller opprykkskvalik for andre sesongen på rad, men sist sesong startet de kvaliken på Høddvoll. Da røk de ut.

Året før tok Asker seg til kvalikfinalen på bekostning av Skeid. Asker spilte også den første kvalikkampen på hjemmebane.

Se Arendal - Ull/Kisa på Direktesport fra kl. 18.00. Skaff deg tilgang her!

Det gjorde også Åsane i 2019 da de slo ut Kvik Halden, og KFUM spilte hjemme i sin første kamp da de danket ut Fredrikstad i 2018.

Nå tror vi Arendal gjør det samme.

Arendal - Ull/Kisa

Odds: Arendal vinner - 2,10 i odds

Kampstart onsdag 26. oktober klokken 18.00

Spillestopp kl 17.59

Arendal Idrettspark

Slik ser du kampen:

Den vises på Direktesport Skaff deg tilgang her

Se Arendal - Ull/Kisa på Direktesport fra kl. 18.00. Skaff deg tilgang her!

Vi tror at Arendal vinner. Det spiller du på her til 2,10 i odds

Kvalifisering til OBOS-ligaen og her spilles det hjemme/borte. Returoppgjøret spilles på Romerike kommende lørdag. Vinneren av dette dobbeltoppgjøret møter Skeid om retten til å spille i OBOS-ligaen neste sesong.

Arendal avsluttet sesongen i avdeling med seks strake seire, men kom kun á poeng med vinneren Moss. Tre mål skilte i favør Moss, men dette visste jo Arendal-spillerne om før siste serierunde. Meget solide 11-1-0 på tolv hjemmekamper i serien.

Se Arendal - Ull/Kisa på Direktesport fra kl. 18.00. Skaff deg tilgang her!

Total kollaps for Ullensaker/Kisa i lørdagens avgjørende runde i avdeling 2. Tapte hele 0-4 borte mot Levanger, men i og med at Hødd tilslutt vant 2-1 hjemme mot Tromsdalen, hadde ikke Kisa tatt førsteplassen uansett. Imponerte ikke i sesonginnspurten og avsluttet med svake 3-1-3 på de sju siste seriekampene. Det var på bortebane Steffen Landros menn sviktet, kun ett poeng ble tatt på de fire siste bortekampene.

Med 11 seire på de 12 siste kampene er Arendal full av selvtillit før onsdagens kvalik-kamp mot Ull/Kisa. 2,10 på at vertene tar første stikk i kveld er slett ikke verst og kan prøves.

Vi tror at Arendal vinner. Det spiller du på her til 2,10 i odds