*Nettavisen* Sportspill.

Taper uten Falcao

Foto: Ap/Scanpix

Vi tar sats og lanserer nesten poengløse Espanyol som et av dagens spill i hjemmemøtet med Atletico Madrid søndag kveld.

30.09.12 13:56

Sportspills meny søndag:
V75 Solvalla: Vi spiller om 60 millioner
Oddstips 1: Vi dropper Tippeligaen
Tippetips: Kan Brann reise seg?

Dobbel V5 Leangen: Fortsatt best i Trøndelag

Søndagens langoddsprogram består av 87 spilleobjekter og det er naturligvis både Tippeliga og Adeccoliga som preger dagens liste. For øvrig er det en rekke interessante oppgjør rundt omkring i fotball-Europa og søndagens program er klart mer interessant enn lørdagens.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Mjøndalen - Sarpsborg H 2,45
Toppoppgjør i Mjøndalen mellom Mjøndalen på andreplass og Sarpsborg på tredjeplass. Etter praktfulle 9-4-0 på de tretten siste seriekampene overtok Vegard Hansens elever andreplassen med 3-0 seieren borte mot Bærum sist helg, riktignok med en kamp mer spilt enn Sarpsborg på tredjeplass. 0-3 tapet hjemme mot Sandefjord 24. juni er det eneste tapet hjemme for Mjøndalen i år, etterpå det står laget med 5-1-0 hjemme og 8-2-1 hjemme totalt. Etter seks strake seire, måtte Sarpsborg se seg slått 3-4 sist de var på reise (mot Bryne). Slo umiddelbart tilbake med 2-1 seier hjemme mot Ullensaker/Kisa sist helg og har altså sju seire på det åtte siste. Ett poeng bak Mjøndalen nå og sju poeng opp til serieleder Start. Sterke 7-1-3 på bortebane. Det endte 3-1 til hjemmelaget når disse møttes for to år siden. Norsk Tipping holder bortelaget som snau favoritt her, det er vi ikke enige i. 2,45 på fantastisk formsterke og hjemmesterke Mjøndalen hører uten tvil hjemme som et langskudd søndag.

Odense - Aarhus B 2,80
To poeng på de fire siste for Odense og ti poeng på de fire siste for Aarhus er de nakne fakte foran denne Superligakampen søndag. Odense har meget svake 1-1-2 på eget gress denne sesongen, mens Aarhus står med 2-0-2 og og har vunnet sine to siste bortekamper med 4-1 mot Horsens og 4-0 mot Silkeborg og har spreke 13 mål på sine fire siste seriekamper. Det er få fravær i begge lagene. Aarhus vant 2-1 sist lagene møttes i Odense og formen er strålende. 2,80 for ny borteseier er et klart langskudd her.

Dagens avslag
GIF Sundsvall - AIK
Det er svært spennende i Allsvenskan nå. Flere lag er involvert i bunnstriden og fire lag kjemper om seriegull, deriblant AIK. Sundsvall må ha poeng for å berge plassen, mens kun seier er godt nok for AIK. Til kjipe 1,80 i odds på Stockholmslaget synes vi ikke dette er noe å bry seg om med disse forutsetningene.

Dagens spill
Vi byr på en riktig frisk variant i søndagens andre oddstips og kampen starter ikke før kl 21.30 i kveld.

Espanyol - Atletico Madrid
Nesten poengløse Espanyol opp mot hittil ubeseirede Atletico Madrid. Espanyol har ikke hatt marginene med seg hittil. Ledet både 1-0 og 2-1 borte mot Levante tredje sist, men endte opp med 2-3 tap. Ledet også 3-1 i hjemmemøtet mot Athletic Bilbao i forrige hjemmekamp, men måtte nøye seg med ett poeng. Sist borte mot Betis måtte laget spille en omgang med en mann mindre og tapte 0-1. Espanyol ligger dermed nest sist med ett fattig poeng.

Atletico Madrid hadde hjelp av dommer og marginer borte mot Betis mandag og vant 4-2. Har dermed fått sin beste sesongstart på nesten 20 år med sine 13 av femten mulige poeng hittil. Det har gnistret offensivt av hovedstadslaget og hele 22 scoringer er notert på sju offisielle kamper denne sesongen.

Viktige Samuel Longo er tilbake etter karantene for hjemmelaget, men de mangler fortsatt skadde Juan Albín, Sergio García, Raúl Baena og Felipe Mattioni. I tillegg er Wakaso Mubarak. Atletico Madrid må på sin side unnvære stjernespissen Falcao som er ute med skade. Thibaut Courtios er usikker med skade.

To av de tre siste tilsvarende har endt med hjemmeseier og fjorårets oppgjør endte med 4-2 seier til Espanyol. Atletico Madrid har spilt tre av sine fem første kamper hjemme og motstanden har ikke vært den beste. Atletico hadde svake 4-6-9 på bortebane i fjor, mens Espanyol hadde fine 9-4-6 på hjemmebane.

Når vi får 3,00 i odds på hjemmelaget i kveld, så er det bare å løpe til lukene. Uten Falcao vil Atletico være svekket og det ligger en reaksjon i luften. Vi var aldri i tvil, denne skal angripes og kampen kan spilles som singel.

Spilleforslag 2 søndag (spillestopp kl 21.25):
Kamp 86 Espanyol - Atletico Madrid 3,00 3,15 1,90
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.