Gå til sidens hovedinnhold

Tar ekspertene feil om Verstappen i Spania?

Oddsen på Max Verstappen-seier skulle tilsi at han ikke klarer det. Vi tror ekspertene kan ha bommet.

Kvalifiseringen til Spania Grand Prix endte med en del overraskelser. At Lewis Hamilton tok sin Pole Position nummer 100 var nok ikke noe stort sjokk, ei heller at Verstappen og Bottas var de nærmeste på topp 3.

Nettavisen har tidligere framhevet at Ferrari har noe på gang, og at Charles Leclerc hadde fjerde beste tid bør ikke overraske mange. Deres nye aroedynamikk er spennende.

Alpine har også mye bra på gang, og Ocon på femteplass var heller ikke veldig som et lyn fra klar himmel.

Her kan du se Formel 1-løpene

Derimot var den dårlige kvalifiseringen til Sergio Perez i sin Red Bull-bil et sjokk for mange. Helt nede på en 8. plass er langt bak, og han fikk også Daniel Ricciardo sin McLaren foran seg.

Her kan du spille på Formel 1

Akkurat plasseringen til Perez gjør at oddsen på vinnende bil på Red Bull på 2,70 nærmest er uspillelig. Da er Ferrari til 18 mer fristende, selv om det er veldig som et langskudd for å bruke en metafor fra andre idretter. Perez kommer til å klatre, men usikkerheten er så stor at det nok bør unngås.

Kan Leclerc klare topp 3?

Oddsen på at Perez klarer topp 3 er 4, og det er også uspillelig tror vi. Selv om han kan ha en pangstart, og kjører en strålende vil er det mer spennende å spille på Leclerc på 3,75 selv om det nok sannsynlig er Verstappen, Hamilton og Bottas på topp 3.

Her kan du spille på Leclerc

Raskeste runde-spillet er interessant

Der det derimot blir spennende er raskeste runde. Her er oddsen på Perez 5,75 mens den på Hamilton og Verstappen er 3,25. Om Perez ikke skulle klatre fort kan det være interessant for Red Bull å få ekstrapoenget fra Perez. Han kjørte fort, men har visstnok problemer med en skulder.

Her kan du spille på Perez

Spillet vi går for: Max Verstappen som vinner

Red Bull-bilen har veldig god fart, og Verstappen var raskere enn Hamilton på 2 av 3 runder i kvalifiseringen. Med oddsen 2,85 synes vi det er klart spillbart. Om dette går inn er nesten avgjort etter starten. Første sving kan faktisk avgjøre hele løpet.

Om du tror Bottas er så sint som en finne kan bli, og dermed går for seieren er også hans 10,50 veldig spennende.

Her kan du spille på Verstappen (eller andre som vinner)

Her kan du se Formel 1-løpene