*Nettavisen* Sportspill.

Terry & co spolerer målfesten

Foto: Julian Finney (2013 Getty Images)

Slik tjener du penger på en målfattig forestilling i superkampen mellom City og Chelsea.

03.02.14 10:47

Dagens spill
Manchester City - Chelsea under 2,5 mål 1,90
Manchester City bøtter inn mål, spesielt hjemme på på Ethiad Stadium (42–8 i målforskjell), men i dag møter man et vanntett forsvar.

City knuste Tottenham sist, men det er verdt å ha i bakhodet at fire mål (ett på straffer) kom etter at Spurs hadde fått Danny Rose utvist.

Sergio Agüero, som satte inn 1–0 på White Hart Lane, er på nytt skadet. Trolig blir han ute i om lag fire uker. Det svekker angrepet, selv om det er mange gode erstattere i troppen. Samir Nasri er også uaktuell.

Chelsea slapp inn billige mål i innledningen av sesongen, men José Mourinho har fått stadig bedre orden på mannskapet. Både Arsenal og Manchester United har slitt med Chelseas lite gavmilde forsvarsspill. Og nå har backrekken Ivanovic, Cahill, Terry og Azpilicueta hatt rikelig med tid sammen til å bli samspilte.

Dette er en match av ekstrem interesse, og de store massene benker seg foran skjermen for å se mål. Spillselskapene har derfor satt over 2,5-oddsen altfor lavt. Det har resultert i at det er en viss verdi i å spille under 2,5 mål til 1,90 i odds.

City er favoritt, men det er ikke sikkert dette blir en walk in the park-seier.

Manchester City - Chelsea over/under 2,5 mål 1,63 - 1,90

Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Dagens langskudd
LA Kings - Chicago Blackhawks, H 2,30
LA Kings, som har 2–7–1 på de siste ti matchene, har mistet kontakten helt med Ducks og Shark i The Pacific Division. Nå begynner man også å kjenne pusten av Canucks og Coyotes i nakken.

Laget store problem er i hovedsak angrepet. I tre av de siste fem matchene har man gått målløs av isen. Man skaper imidlertid bra med sjanser, det handler om å få pucken i nettet.

Mot Phoenix hadde man litt utur, pucken traff målrammen to ganger i den tredje perioden. Hadde et klart overtak når det gjelder sjanser mot Flyers sist og vant skuddstatistikken 35-13.

Det finnes egentlig ingen unnskyldninger for måltørken, for troppen er helt skadefri. Flere spillere har varslet at de nå er leie av å tape, og jeg forventer å se et heltent Kings.

Chicago gjør det fortsatt bra, men det glitrer ikke av laget om dagen. Fasiten for de siste ti matchene er 4-2-4.

Jeg har en teori om at man ubevisst har redusert nivået er par prosent. Det kan hende at de ti OL-uttatte spillerne er blitt litt forsiktige for å unngå skader. Den gode tabellsituasjonen innebærer at man ikke er i poengnød i kveld.

Dette kan være en fin anledning for et desperat Kings til å komme tilbake på vinnersporet.

LA Kings - Chicago Blackhawks 2,30 - 3,60 - 2,30

Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag