Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Leeds har ikke råd til noen feilskjær
Ski-VM: Emil Iversen skal på pallen
Oddsdobbel 1:
Newcastle må benytte sjansen
Oddssingel PL:
Fet odds på Palace-seier
Oddssingel PL:
Son leder Spurs til en viktig trepoenger
Oddssingel PL: Tunge fravær for Bournemouth
V75 Bjerke:
Dobbel jackpot med 5,5 mill ekstra i sjuerpotten
V65 Charlottenlund:
Stor V65-jackpotomgang i kveld
Ski-VM
: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram lørdag. Det spilles fire kamper i Premier League og tilnærmet full serierunde i Championship. I tillegg er storkamp i La Liga mellom Sevilla og Barcelona og det er også godt med kamper i Bundesliga, Serie A og Ligue 1 i Frankrike. I tillegg er skiathlon i ski-VM i Seefeld med 15 km for kvinner og 30 km for menn. Litt senere på ettermiddagen er det hopp stor bakke.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Ski-VM - 15 km Skiathlon kvinner - Vinner Therese Johaug med mer enn 47 sekunder - ja 1,90 (spillestopp kl 10.55)
1,10 er oddsen på at Therese Johaug tar gullet under jentenes skiathlon i dag. Det forteller det meste om hvor suveren Therese har vært denne sesongen. Therese Johaug har vunnet alle distanserennene i verdenscupen denne sesongen. Sju seire er det blitt og seks av løpene har gått over 10 km. Den eneste gangen distansen har vært 15 km var på Beitostølen 8. desember. Da var Therese Johaug 1,08 foran Charlotte Kalla på 2. plass. I Otepää 20. januar var seiersmarginen ned til Ebba Andersson på 2. plass 48,4 sekunder. mens avstanden ned til Astrid Uhrenholdt Jacobsen på 2. plass i Ulricehamn i det siste verdenscuprennet "bare" var på 22,8 sekunder.

I dag er det altså 15 km skiathlon og Therese kommer til å kjøre på direkte. En av hennes fremste utfordrere Ebba Andersson kommer ikke til start, hun er småsyk. Norsk Tipping skal ha ros for å ha laget et spillobjekt med seiersmarginal.

At Therese Johaug vinner med enn enn 47 sekunder i dag, er spillbart.

Klikk her for å levere spillet