Foto: Norsk Tipping

Tidenes jackpotuke for Norsk Tipping

Både tippe- og lottospillerne har mye å glede seg til.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det er uvanlig store potter både i Lotto, Viking Lotto og Tipping de neste dagene.

Tidligere i uken skrev Sportspill.no at det for første gang på halvannet år er jackpot eller, Gull-Lotto, i vanlig Lotto. Dermed er det mulig å vinne hele 35 millioner kroner i lørdagens trekning.

Nyhet:Nå kan du levere Viking Lotto-kupongen på iPhone og Android

Bonuspott i Tipping
Nå har det kommet to gladnyheter til fra Hamar:

Lørdag blir bonuspotten på fem millioner kroner i Tipping utbetalt, noe som innebærer at premiene for 12 rette blir om lag seks ganger så høye som normalt. Du kan lese mer om bonuspotten her. Følg med på Sportspill.no lørdag formiddag for Norges beste tips til Tippekupongen.

Ingen klarte seks rette i Viking Lotto onsdag, og det betyr at det er også er jackpot i Viking Lotto - og 30 millioner kroner i førstepremiepotten førstkommende onsdag.

- Superlørdag
Norsk Tippings kommunikasjonssjef Magne Vikøren har ringevakt på Hamar til helgen. Han gleder seg til å gratulere helgens nybakte millionærer.

- Dette blir en superlørdag for alle som er glade i spill. Først er det opp mot sju millioner kroner i total førstepremiepott i Tipping, og senere på kvelden skal vi kvitte oss med 35 millioner i Gull-Lotto, sier en entusiastisk Vikøren til Sportspill.no.

Han forteller at Gull-Lotto er et sjeldent fenomen, og han kan ikke huske noen tidligere lørdager hvor det er blitt utbetalt både tippebonuspott og Gull-Lotto.

- Jeg tviler på om vi har hatt denne kombinasjonen med storpotter i begge spillene før. Så denne lørdagen vil både Lotto-folket og de tippeglade få i poser og sekk.

- Og om ikke det er nok så er det jackpot i Viking Lotto på onsdag, så noen kommer garantert til å få spritet opp julegavebudsjettet kraftig de kommende dagene, sier Vikøren.

Slik spiller du Lotto,Viking Lotto og Tippingpå nett og mobil
Du trenger ikke lenger å levere Lotto og de andre Norsk Tipping-spillene i kiosken.
Klikk her for å spille på nett.
Klikk her for å spille på mobilen

Torsdagens oddstips fra Sportspill.no:
Fredrikstad misser aldri i kveld

Mest lest