Bamba scoret seks mål for Brann denne sesongen, før spissen fra Elfenbenskysten i juli ble solgt til den nyopprykkede tyrkiske klubben Altay.

Onsdag er det ca 30 millioner i Vikinglotto-potten. Lever kupongen her før kl. 18.00

Den tidligere Brann-angriperen har fått en god start i den tyrkiske Superligaen. Han har scoret syv mål og levert en assist på 17 kamper for sin nye klubb.

Bare tre spillere har scoret flere mål enn Bamba så langt i den tyrkiske toppdivisjonen, mens syv andre har i likhet med ivorianeren syv mål. Blant dem den tidligere Molde- og Manchester United-spilleren Mame Biram Diouf. Bamba har scoret flere mål enn blant andre Mario Balotelli og Michy Batshuayi som er i Besiktas på lån fra Chelsea.

Bambas scoringer hjalp ikke Brann til å overleve i Eliteserien, og det ser nå også ut til at den nye klubben hans er på vei mot nedrykk. Vi tror Altay taper mot Trabzonspor tirsdag.

Altay - Trabzonspor

Odds: Trabzonspor vinner - 2,00

Kampstart tirsdag 21. desember 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Alsancak Stadı

Vi tror at Trabzonspor vinner. Det spiller du på her til 2,00 i odds

Det spilles full midtukerunde i tyrkisk Süper Lig, og det spilles også full runde i julehelgen. Det er totalt 20 lag på øverste nivå i Tyrkia og det er spilt 17 serierunder. Serien vil altså være halvspilt etter kommende helgs runde.

Trabzonspor og Anders Trondsen har stukket fra i toppen og med 42 poeng totalt, har de ni poeng ned til Konyaspor på andreplass. Nordmannen har spilt åtte kamper for serielederen denne sesongen. I forrige serierunde ble han byttet inn det siste kvarteret da Trabzonspor slo Hatayspor 2-0 hjemme.

Lørdag 25. desember er det Gulltrekning i Lotto. Her kan du levere kupongen allerede nå.

Ti kamper på rad uten seier

Altay rykket opp til Süper Lig foran denne sesongen og hentet Branns toppscorer Daouda Bamba i sommer. Bamba og den nyopprykkede klubben fikk en drømmestart på sesongen. De lå helt oppe på tredjeplass på tabellen i starten av oktober, men så kom motgangen - både for Bamba og klubben.

Etter ti kamper på rad uten seier, ligger Altay utsatt til. De fire siste lagene i denne divisjonen rykker direkte ned og det er kun to poeng ned til Rizespor som ligger fjerde sist. Bamba ligger an til å rykke ned for andre gang denne sesongen om ikke den nye klubben hans finner formen igjen.

Her er hele tirsdagens oddsprogram

Trabzonspor var med i gullkampen i Alexander Sørloths siste sesong i klubben i 2019-2020-sesongen, men endte tilslutt på andreplass, fire poeng bak vinneren Istanbul Basaksehir og Fredrik Guldbrandsen. Var aldri med i gullkampen forrige sesong, men etter en sterk avslutning endte laget på fjerdeplass.

Anders Trondsens klubb har levert hittil denne sesongen og ligger ensom på toppen med 42 poeng og har hele ni poeng ned til Konyaspor på andreplass. Knallsterke 7-1-1 på ni spilte bortekamper.

2,00 på den suverene serielederen er slett ikke verst betalt.