Bayern München - Barcelona

Odds: Barcelona vinner og under 3,5 mål i kampen - 2,25 i odds

Kampstart onsdag 7. desember kl 21:00

Spillestopp kl 20:59

Allianz Arena

Vi tror at Barcelona vinner og under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,25 i odds

Ny tilskuerrekord for Bayern

Bergenseren Alexander Straus tok over storklubben Bayern München før denne sesongen etter flere år med suksess i Sandviken og Brann.

Bayern ligger på andreplass i den tyske ligaen, fem poeng bak ubeseirede Wolfsburg. De ligger også på andreplass i sin Champions League-gruppe, hvor de har vunnet mot Branns nemesis, Rosengård, og Benfica.

Onsdag møter de fjorårets tapende Champions League-finalist Barcelona.

Straus og Bayern München slo Caroline Graham Hansen og Barcelona 2-1 i en treningskamp i august.

Det er ca. 783 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Men det er forskjell på treningskamper og Champions League.

Da lagene møttes i Champions League på Camp Nou for to uker siden fikk Straus og Bayern München bakoversveis og tapte 0-3.

Etter tapet mot katalanerne, har Alexander Straus og Bayern fått en opptur. De har vunnet to ligakamper på rad.

Fredag knuste den tyske storklubben Hoffenheim 4-0. Maximiliane Rall og Linda Dallman scoret de to første målene til Bayern, før Lea Schuller scoret to ganger i løpet av det siste kvarteret.

Bayern får tøffere motstand når Barcelona kommer på besøk, men Bayern har gode resultater på hjemmebane denne sesongen. Straus og Bayern har faktisk vunnet alle seks hjemmekampene så langt.

Onsdag får de også massiv støtte fra tribunen.

Det var mandag solgt over 20.000 billetter til kampen mellom Bayern og Barcelona på Allianz Arena. Det betyr at de setter ny tilskuerrekord for kvinnelaget til Bayern, ifølge klubbens hjemmeside. Den forrige rekorden var 13.000 tilskuere i kvartfinalen mot Paris Saint-Germain i mars i år. Den kampen ble også spilt på Allianz Arena.

Barcelona topper gruppe D i Champions League. De har full pott etter de tre første kampene, mens tyskerne ligger på andreplass, tre poeng bak.

14 strake seire for Barca

Katalanerne viser kjempeform. De har vunnet 14 kamper på rad i alle turneringer denne sesongen, tre av seirene har kommet i Champions League. De startet gruppespillet med å banke Benfica 9-0, deretter slo de Rosengård 4-1 og for to uker siden vant katalanerne 3-0 mot Bayern og Emilie Bragstad. Den tidligere Rosenborg-spilleren kom inn på overtid i den første kampen.

Branns Tuva Hansen har skrevet kontrakt med Bayern, men hun spiller ikke onsdagens kamp.

Tainara fortsetter trolig som midtstopper sammen med Glodis Viggosdottir. De ligger an til å få en travel kveld på jobben onsdag. Schuller ble byttet inn i fredagens kamp mot Hoffenheim og scoret to mål. Hun vil antakeligvis få sjansen i startelleveren onsdag.

Barcelona vil sannsynligvis gjøre en rekke endringer i startelleveren sin fra lørdagens kamp mot Real Sociedad.

Fridolina Rolfo og Bronze kommer inn på vingbackene, mens Irene Paredes spiller sammen med Mapi Leon i midtforsvaret.

Barca-trener Jonatan Giráldez vil også sette inn Mariona Caldentey og Geyse i angrep sammen med Pina.

Barcelona kjørte over Bayern på hjemmebane. Barca har målforskjell på 16–1 i gruppespillet. Etter å ha scoret 28 mål på syv bortekamper denne sesongen, tror vi katalanerne vinner igjen i München. Det blir en fantastisk ramme rundt kampen med et rekordstort publikum på tribunen.

Bayern har spilt tre kamper mot Barcelona i Champions League, men de har aldri klart å score mot det spanske storlaget. De to første kampene endte med 1-0-seier til Barca, mens den siste kampen endte 3-0.

Vi tror at Barcelona vinner og under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,25 i odds