Gå til sidens hovedinnhold

Tidligere Eliteserie-profil jakter bronse i Danmark

Rodolph Austin og Esbjerg er uten tap i de seks siste kampene. I kveld kan de overraske på bortebane mot OB.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Tippetips: Midtukekupong på fredag
Oddsdobbel fredag: Fredagsdobbel til over fem ganger innsatsen
Oddssingel fredag: Tidligere Eliteserie-profil jakter bronse i Danmark
V64 Jackpot: V64-jackpot med over 750 000 ekstra i sekserpotten
V65 Biri: Ivan fikser helgecash på Biri
V65-lunsj: Nytt lunsjsnadder blir servert i Sverige

Det er et magert oddsprogram denne fredagen. Det spilles én kamp i den danske Superligaen, i tillegg er det League Two-playoff i England, og det er innspurt i fransk Ligue 1. Det er også den nest siste serierunden i Ligue 2 i Frankrike, hvor det fortsatt er spenning om hvem som tar den siste direkte opprykksplassen og hvilke lag som rykker ned. I tillegg starter ishockey-VM i Kasakhstan, der spiller Norge mot Russland fredag.

NB! I kveld er det ca 880 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

OB - Esbjerg 1,70 - 3,50 - 3,80 B (spillestopp kl. 1855)

Klikk her for å levere dette spillet

Det er bronsemedaljene i Superligaen som står på spill når OB og Esbjerg møtes på Fyn i kveld.

Disse lagene ligger henholdsvis på fjerde- og tredjeplass før fredagens match. OB har 48 poeng, og det er to poeng opp til Esbjerg med tre kamper igjen av sesongen. De to siste kampene viser at Odense-klubben svinger voldsomt i prestasjonene.

0-4-tapet mot FC København og Ståle Solbakken viser at Fyn-laget ikke er gode nok til å hevde seg helt i toppen, men 3-1-seieren mot FC Midtjylland illusterer at laget kan prestere på et høyt nivå når de får spillet til å flyte.

Seieren mot tabelltoeren var OB sin første trepoeneger i mesterskapsspillet, men den kom etter at seriemesterskapet var avgjort. Derfor er det vanskelig å vite om OB var så fryktelig gode eller om FCM hadde tatt sommerferie.

Dersom Esbjerg vinner fredagens kamp vil de skaffe seg et fem poengs forsprang før de to siste kampene.

Esbjerg har et tøft kampprogram. De trenger virkelig tre poeng mot et overkommelig OB-lag, for i de to neste kampene venter FC København og FC Midtjylland, mens OB møter Brøndby IF og FC Nordsjælland, som begge har skuffet stort i mesterskapsspillet og er helt klart svakest blant topp seks-lagene.

Flax

OB har vært hardt rammet av skader. Nicklas Helenius, Ramon Leeuwin og Ryan Johnson Laursen var ikke med i forrige match, men de er tilbake til kampen mot Esbjerg. Jeppe Tverskov er tilgjengjeld usikker. Julius Eskesen er ferdig for sesongen. Det er også Jacob Barrett Laursen og Oliver Christensen.

Esbjerg har levert et bra sluttspill. De har tre seire, tre uavgjorte og ett tap så langt. I forrige match spilte de 0-0 mot Nordsjælland, men i den kampen manglet de kaptein Markus Halsti som var ute med karantene.

Trener John Lammers valgte i hans fravær å plassere Jacob Sørensen ved siden av Rodolph Austin i forsvaret, og ga Mark Brink sjansen på midtbanen. Det funket ikke. Jeppe Brinch kom inn på banen etter pause, ogda ble Sørensen skjøvet frem på midtbanen igjen. Det var en bedre løsning. Slik blir det antakeligvis også i kveld.

Halsti er fortsatt ikke klar. Han er ute sammen med Noah Murmi og Lasse Mikkelsen.

Det er ikke lenge siden disse to lagene sist møttes. Da endte kampen 0-0. Det bel en ganske kjedelig og sjansefattig match, og jeg tror heller ikke at fredagens kamp blir et fyrverkeri. Rodolph Austin og Esbjerg vet at de bør ta tre poeng i denne kampen om de skal ta bronsen. Esbjerg virker mer stabile enn OB, og det tror jeg blir avgjørende.

Jeg synes oddsen er veldig skjev her. OB har hjemmebanefordelen, javel, men det gjør det ikke til en stå stor favoritt. Denne kampen er ganske åpen, og da mener jeg 3,80 i odds på Esbjerg-seier på Fyn er spillbart. Spillestopp er klokken 1855.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken