Notts County ble stiftet i 1862 og er verdens eldste profesjonelle fotballklubb. Klubben var del av Football League fra starten i 1888 og spilte der helt til nedrykket i 2019.

Den tradisjonsrike klubben har til sammen 30 sesonger på øverste nivå, og i fjor ble Ian Buchnall, som tidligere har vært trener i Viking og assistent i Sarpsborg 08, hentet til Meadow Lane for å få klubben tilbake til Football League. Sist sesong røk Notts County og den tidligere Viking-treneren ut i playoff-semifinalen, hvor de tapte mot Torquay.

Nå har Buchnall en ny mulighet til å lede det klassiske engelske laget opp. Mandag møter de Grimsby Town i playoff-kvartfinalen.

Notts County - Grimsby Town

Odds: Notts County vinner - 2,05 i odds

Kampstart mandag 23. mai kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Meadow Lane

Vi tror at Notts County vinner. Det spiller du på her til 2,05 i odds

Etter en lang sesong sikret Notts County fordelen av å spille på hjemmebane i playoff-kvartfinalen. De avsluttet sesongen én plass og fem poeng foran Grimsby Town.

Det er playoff-feber i Nottingham. Nottingham Forest er i playoff-finalen i Championship og kan spille i Premier League neste sesong, mens Notts County, som holder til et steinkast unna, kjemper om opprykk til League Two.

Klubben har ifølge Nottingham Post solgt over 5000 billetter til kampen, og det er ventet å komme over 10.000 tilskuere på Meadow Lane mandag.

Sterk hjemmestatistikk

På hjemmebane har Notts County vært solide denne sesongen. De har kun tapt to av 22 kamper på Meadow Lane i National League denne sesongen. Hjemme-statistikken viser 15-5-2.

Men ett av de to tapene kom mot mandagens playoffmotstander. De tapte 1-2 mot Grimsby Town i februar. I den kampen ledet de 1-0 til pause, men the Mariners snudde kampen i andre omgang og vant 2-1.

Grimsby har vært gode på bortebane. De er ubeseiret i de syv siste bortekampene (tre seire og fire uavgjorte), men den eneste seieren i de fire siste bortekampene kom mot King's Lynn som rykket ned.

Tirsdag er det ca. 102 millioner i potten i Eurojackpot – kupongen leverer du her

Selv om Grimsby har klart seg greit på bortebane, så er det hjemme de har plukket flest poeng. Totalt 61 prosent av poengene har kommet foran egne fans, men de har bare vunnet 31 prosent av bortekampene.

Grimsby-seieren på Meadow Lane er den eneste på bortebane mot Notts County på de fem siste forsøkene. Riktignok har tre av de siste fem hjemmekampene til the Magpies endt uavgjort, men vi tror Notts County vinner denne playoff-kvartfinalen uten at de trenger ekstraomganger eller straffespark.

Vertene har tross alt vunnet de fire siste hjemmekampene, og tre av de fire kampene er vunnet med to måls margin eller mer.

Vi tror at Notts County vinner. Det spiller du på her til 2,05 i odds