Venezia har skaffet seg et perfekt utgangspunkt før den andre og avgjørende opprykksfinalen hjemme på Stadio Pierluigi Penzo. Første kampen endte nemlig med 1-0-seier til Venezia forrige søndag.

Midt i det italienske fotballsirkuset befinner det seg en nordmann, Dennis Johnsen. 23-åringen fra Tiller skrev under på en fireårskontrakt med Venezia før sesongen. Kjærlighetsbyen over alle byer har ikke hatt et Serie A-lag siden 2002.

Den 185 cm. høye vingen spilte ungdomsfotball i Rosenborg (2013-2015) før han dro til nederlandske Herenveen. Etter to sesonger i skøytebyen ble han hentet til storklubben Ajax.

At Venezia vinner opprykksfinalen mot Cittadella gir 2,10 i odds

Den tidligere Rosenborg-spilleren spilte mot Cittadella i den første playoffkampen. Han har fått stor tillit i den italienske klubben, hvor han har spilt 31 kamper i Serie B, har tre mål og tre målgivende pasninger.

Fredag er det ca. 910 millioner i Eurojackpot-potten.

Dennis Johnsen blir i så fall ikke den første nordmannen som spiller i Serie A for Venezia. Den tidligere Bodø/Glimt- og Rosenborg-spilleren Runar Berg spilte 28 kamper for klubben i Serie A i 1999-2000-sesongen. Den gangen rykket klubben ned til Serie B.

Vi tror Dennis Johnsen får oppleve å rykke opp med klubben.

AC Venezia - Cittadella 2,10 - 2,85 - 3,10 H (spillestopp torsdag kl. 21.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

19 års ventetid kan være over i Venezia. Etter at de slo Cittadella 1-0 i den første kampen i opprykksfinalen, har de lagt et godt grunnlag før hjemmekampen torsdag kveld.

Med seier eller uavgjort hjemme vil de være tilbake i Serie A for første gang siden 2002.

Fredag er det ca. 910 millioner i Eurojackpot-potten.

Francesco Di Marianos scoring fem minutter ut i andre omgang kan vise seg å bli svært avgjørende for Venezia. Vi tror de vinner hjemme mot rivalene fra nabobyen.

Paolo Zanettis mannskap har vært solide den siste måneden. De er ubeseiret i de åtte siste kampene, og de har vunnet fire av de fem siste kampene på Stadio Pierluigi Penzo.

Svake på bortebane

Venezia slo også Cittadella 1-0 hjemme tidligere denne sesongen. Cittadella trives ikke i Venezia. De har kun vunnet én av de siste syv besøkene i karnevalsbyen.

Cittadella har aldri spilt i Serie A i klubbens 48-årige historie, og bortestatistikken gjør at vi ikke tror de kommer til å spille der neste sesong heller. De har tapt fire av de seks siste bortekampene.

Her kan du skrape Flax på nett

Roberto Venturatos menn har vært ustabile på bortebane gjennom hele sesongen. Tallene viser 6-5-8, og de tapte 0-2 borte mot Monza og var nær ved å rote vekk plassen i opprykksfinalen.

2,10 i odds på Dennis Johnsen & co er ok odds. Den må prøves torsdag kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset