*Nettavisen* Sportspill.

Time Machine i førersetet

Jörgen Westholm er tirsdagens bankerkusk i Rättvik. Foto: hesteguiden.com

Time Machine overbeviste stort i årsdebuten. Han har vunnet sportrekningen i V4-2 i Rättvik i formiddag. Vi garderer ikke.

Tirsdagen er som vanlig fullstappet med muligheter for de travinteresserte. Rättvik sparker i gang moroa med V4 kl 12.20 før Leangen overtar med lunsj-V5 kl 13.37. 18.30 sender Bergen i vei sitt første V65-løp, mens V64-1 på Axevalla kjøres kl 19.08.

Klikk her for å se Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi var aldri i tvil om hvem som skulle få bankerverdigheten i Rättvik i formiddag. 2 Time Machine (V4-2/DD-1) imponerte stort i årsdebuten der han seiret fra dødens på 13.8a over mellomdistanse. Til alt overmål travet Westholm-traveren de første 350 meterene i tredjespor. Med løp i kroppen skal han normalt være ytterligere forbedret. Hesten er dessuten startrask, og vi blir ikke overrasket om han er i tet på et tidlig tidspunkt.

Husk at du beholder hele gevinsten alene om du leverer et av forslagene i boksen under.

HTML EMBED


Når så de hardeste konkurrentene - som 7 Lovelock og 9 Zic Zac Life er havnet i sjanseartede spor lar vi det stå til med et bankerspill.

Det innledende kaldblodsløpet kan by på en overraskelse. 2 W.A.Mozart blir trolig favoritt, men 4-åringen var innom galoppen sist og er ikke helt til å stole på. 10 Järvsö Moa er nok den beste hesten, men hun har ikke startet på et halvt år.

Husk at du beholder hele gevinsten alene om du leverer et av forslagene i boksen under.

HTML EMBED


Et par fine travere er på farten i V4-4. 4 Roadscanner vant sikkert fra tet sist, mens 1 Ganador rundet fram i dødens omtrent midtveis i sitt løp og fullførte bra. Sistnevnte skal i hvert fall ikke ha noe problem med den lange distansen.

HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag