Foto: HENRY ROMERO (Reuters)

Tipp resultatene i VM - vinn reise

Meld deg på Nettavisens VM-konkurranse og kjemp om et reisegavekort på 5000 kroner.

Kommersielt

Har du evner få andre har til å vite hva resultatet av en fotballkamp blir før den er spilt? Eller er du bare generelt så kunnskapsrik at du kan klare å gjette på resultatet med relativt liten feilmargin?

Få daglige oddstips under hele VM på sportspill.no

Uansett kan du delta i Nettavisens VM-konkurranse hvor du kan vinne et reisegavekort på 5000 kroner. Alt du trenger å gjøre, er å registrere deg med e-post og et passord (pass på å velge et passord du klarer å huske godt, vi har dessverre ingen påminnelsesfunksjon!). Når dette er gjort blir du bedt om å velge et nick, dette er navnet som vises på highscore-listen for spillet. Så kan du i ro og mak tippe resultatene på de aktuelle kampene.

Få VM-scoringene på mobilen

Husk bare at for at ditt tips skal registreres må du ha levert det før kampene starter!

For hvert helt riktige resultat får du 3 poeng, mens du får 1 poeng for å gjette riktig på riktig vinner - eller uavgjort. Så hvis du tipper at Uruguay slår Frankrike 2-1 og det blir resultatet, får du 3 poeng, men hvis du tipper 1-0 og resultatet blir 2-1 får du kun 1 poeng.

Dagens kamper kan tippes helt fram til avspark, og etter at disse kampene er i gang kan du tippe morgendagens kamper - så følg med hver dag på sportspill.no for å være med, eller bokmerk denne saken.

Vi vil også dele ut premier hver uke i hele VM til den som leder etter hver runde i det innledende spillet. Vinnerne vil få fleecejakke fra Norsk Tipping. I tillegg vil vi trekke ut flere bonuspremier gjennom gruppespill og sluttspill, så uansett når du melder deg på kan du kjempe om premier.

Det deles også ut 3 poeng for hvert helt riktige resultat, så uansett om folk har et forsprang hvis du registrerer deg nå kan du kjempe om topp-premien.

Merk: Vi beklager enkelte problemer konkurransen har hatt. Disse er fikset nå. Fra og med fredag vil det kun være mulig å tippe på kampene 16.00 og 20.30. I tillegg vil kampen mellom Spania og Sveits slettes pga. en feil med tidssoner som gjorde det mulig å tippe etter at kampen var startet.