*Nettavisen* Sportspill.

Tippet for en tier - vant 2,3 millioner

Oslo-mann med null peiling på fotball fikk 12 rette på «umulig» tippekupong.

14.11.11 11:23

Søndagens tippekupong er en av de mest vriene vi kan huske å ha sett. Ettersom det var landslagsuke, besto kupongen stort sett av dansk og italiensk fotball fra nest høyeste nivå, og kun to av tolv kamper endte med hjemmeseier.

Spilte for 10 kroner
Likevel var det en spiller som klarte 12 rette og vant bonuspotten. Mannen i 60-årene hadde levert 10 enkle lynspill-rekker.

Vinneren var ute og kjørte bil da han fikk en uventet telefon fra Hamar.

- Jeg pleier å sjekke kupongen på mandag. Er jeg heldig, er det vel en femtilapp på vei inn, men jeg begynner jo å lure litt når du ringer, sa Oslo-mannen til Norsk Tippings representant.

- Det spørs om du ikke bør stoppe. Du har nemlig vunnet Bonuspotten i Tipping og får til sammen 2,3 millioner kroner! var den gledelige beskjeden.

Lite peiling på fotball
- Nei, det kan jo ikke være sant. Nå kommer det noen tårer, ja, sa vinneren forfjamset. Han forteller at det ikke akkurat er blendende fotballkunnskap bak tolver'n.

- Nei, jeg får kommisjonæren til å fylle ut en for meg. Hun spør hva jeg vil ha, men jeg bare ber henne kjøre ut en til meg, så da blir det sånn. Nå blir det bløtkake på henne også, sier mannen, som altså ikke hadde peiling på hva han hadde «fylt ut».

- Vi som tipper litt og koser oss med spill, vi drømmer jo om dette, men at det virkelig skulle skje - nei det er utrolig, sa mannen.

Han forteller videre at han har et spesielt hjerte for SOS Barnebyer.

- De skal få en fin gave av meg nå, sa mannen, før han skyndte seg hjem for å sjekke tippekupongen med egne øyne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.