Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips: Fotball, ishockey og skiskyting - sjekk våre analyser
VM skiskyting: Ny norsk jubeldag i Anterselva
Oddssingel Bundesliga: Nytt Haaland-show i Bundesliga
Oddssingel PL: Wolverhampton jakter Champions League
V65 Solvalla (+): Vi jakter ny V65-suksess på Solvalla
MGP: Dette er vinneren av Melodi Grand Prix 2020
VM i skiskyting: Se programmet for VM i Anterselva i februar

Fredagens langoddsprogram innledes med Super-G for menn fra Saalbach og VM i skiskyting fra Anterselva og her er det sprint for kvinner. Fredag kveld dukker så fotballen opp. Det spilles én kamp i Premier League, hvor Wolves møter Leicester. Ellers er det kamper i Bundesliga, La Liga, Ligue 1, engelsk Championship og dansk Superliga er i gang igjen. Som vanlig er det også full serierunde i Ligue 2 i Frankrike og det er et par kamper i tysk 2. Bundesliga. På hockeyfronten er det blant annet kamper fra svensk SHL og Hockeyallsvenskan.

Fredag er det ca 100 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

VM skiskyting sprint kvinner - norsk gull 2,90 (spillestopp kl 14.40)

Klikk her for å levere dette spillet

Norge innledet som ventet med gull på torsdagens åpningsdistanse i VM i skiskyting. Marte Olsbu Røiseland, Tiril Eckhoff, Tarjei Bø og Johannes Thingnes Bø gikk på det norske vinnerlaget i mixed-stafett. Totalt er det 12 medaljeøvelser i VM, det er fem medaljeøvelser for både menn og kvinner, i tillegg til gårsdagens mixed-stafett og neste torsdags single mixed stafett. Norge har gullsjanser på samtlige øvelser og det kan bli et meget innbringende mesterskap.

Skytingen avgjør

Fredag er det sprint for jentene og det er ingen tvil om at Norge har to store gullhåp i Tiril Eckhoff og Marte Olsbu Røiseland. Tyske Denise Hermann skjøt seg bort på stående i torsdagens mixedstafett, men er den største utfordreren. Dorothea Wierer har ikke absolutt toppform i øyeblikket og selv om Hanna Øberg skjøt strålende på gårsdagens stafett, så var hun langt bak de norske i langrennstid.

Dokumentert form

Både Tiril Eckhoff og Marte Olsbu Røiseland viste strålende form på mixedstafetten torsdag, selv om Tiril måtte bruke to ekstraskudd på stående. Marte Olsbu Røiseland med kun ett ekstraskudd. Begge har trolig gode gullsjanser selv med en bom på dagens sprint, om ikke tyske Denise Hermann skulle skyte feilfritt.

Det er veldig gode muligheter for norsk gull på fredagens sprint. 2,90 på ny norsk gullmedalje er bra betalt og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet