Det er en Champions League-plass som står på spill for Liverpool, og de trenger en Manchester United-seier mot Leicester for å styrke sjansene sine for å ta en topp fire-plassering, men skader og rotasjon i United-laget gjør at Leicester møter et svekket hjemmelaget på Old Trafford.

Onsdag er det ca 249 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Harry Maguire hadde spilt hvert eneste minutt i Premier League denne sesongen frem til søndag.

Manchester United-kapteinen hadde spilt hvert eneste minutt denne sesongen, men ble byttet ut med en ankelskade etter 78 minutter på Villa Park søndag.

At Manchester United vinner mot Leicester gir 2,45 i odds

Midtstopperen går glipp av tirsdagens kamp mot gamleklubben Leicester, og Liverpool-kampen står også i fare. I verste fall kan også Europa League-finalen ryke. Ifølge The Times frykter Ole Gunnar Solskjær at Maguire kan være ute i to uker, og da henger Europa League-finalen mot Villarreal i en tynn tråd.

Manchester United - Leicester 2,45 - 3,15 - 2,85 H (spillestopp tirsdag kl. 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester Uniteds seier mot Aston Villa, kombinert med at West Ham som ligger på femteplass tapte mot Everton, betyr Ole Gunnar Solskjærs menn er klar for Champions League-spill neste sesong.

De røde djevlene er nå ti poeng bak Manchester City, og de kan kutte ned forspranget til fire poeng med seire mot Leicester og Liverpool en uke før Pep Guardiolas menn spiller sin neste kamp.

Onsdag er det ca 249 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Varsler store endringer på laget

City trenger fortsatt én seier til for å sikre ligatittelen, og et tap for Manchester United i en av de to kampene mot Leicester eller Liverpool vil sørge for at de kan ta frem champagnen på Etihad. Det vil ikke United.

Men Solskjær & co har et hektisk kampprogram. De skal spille to kamper på tre dager.

– Tirsdag blir det en vanskelig kamp, og det er en ny vanskelig kamp på torsdag, sier Solskjær, som varsler store endringer på laget før kampen mot Leicester.

Fredag er det ca. 620 millioner i Eurojackpot-potten.

– På dette nivået er det umulig at de som spilte mot Roma på torsdag og mot Villa på søndag vil spille 90 minutter i morgen, sier han

De røde djevlene må allerede klare seg uten Daniel James, Anthony Martial og Phil Jones, og nå er også Harry Maguire satt ut av spill.

Med bare 47 timer mellom kampstart i søndagens kamp mot Aston Villa og tirsdagens kamp mot Leicester, vil Manchester United stille med et nesten helt nytt forsvar mot the Foxes.

Eric Bailly ligger an til å erstatte Maguire, og Axel Tuanzebe og Alex Telles kommer trolig inn for henholdsvis Aaron Wan-Bissaka og Luke Shaw på vingbackene.

Solskjær må også ha torsdagens kamp mot Liverpool i bakhode. Der betyr at han også kan komme til å gjøre endringer på midtbanen. Nemanja Matic og til og med Donny van de Beek kan nyte godt av rotasjonen. Bruno Fernandes scoret sitt 25. mål for sesongen da han scoret på starffespark mot Aston Villa, men han kan komme til å starte på benken tirsdag for å være uthvilt til Liverpool-kampen. Det vil i så fall kunne gi Juan Mata sjansen fra start.

Edinson Cavani vil sannsynligvis starte på topp, siden han starte på benken på Villa Park. Mason Greenwood ble byttet ut etter 65 minutter mot Villa, og han kan dermed få en ny muligeht fra start tirsdag kveld.

Her kan du skrape Flax på nett

Sannsynlig startellever for Manchester United : Henderson; Tuanzebe, Lindelof, Bailly, Telles; Matic, McTominay, Van de Beek; Mata; Greenwood, Cavani.

Kollapser Leicester igjen?

Leicester er under press. De viser tegn til å kollapse slik de gjorde sist sesong, da de kun vant én av de fem siste kampene og endte på femteplass. Det overraskende tapet mot Newcastle fredag gjorde at de for fullt har invitert Liverpool tilbake i kampen om en topp fire-plassering. Vinner Liverpool henge kampen mot Manchester United torsdag er de kun tre poeng bak Brenden Rodgers' mannskap.

Her kan du skrape Flax på nett

Old Trafford har ikke vært yndlingsbanen til Leicesterde siste sesongene. De har tapt ti av elleve bortekamper her. De har faktisk tapt de fire siste bortekampene mot Manchester United. Nå skal de møte etUnited-lag som er i kjempeform.

Ole Gunnar Solskjærs menn har vunnet seks av de syv siste kampene i Premier League, og United har bredde nok i stallen til ta en ny seier tirsdag, selv om de gjør store endringer på laget.

2,45 i odds på United-seier blir vårt spill på kampen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset