Gå til sidens hovedinnhold

Tjen penger på at Mané scorer på Anfield

Sadio Mané scoret tre av målene da Liverpool vant 5-0 mot Porto sist sesong. Vi tror at han scorer igjen tirsdag.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Tippetips: Herlig midtukekupong med alle kvartfinalene i Champions League
Oddssingel CL:
Tottenham tukter City til flott odds
Oddssingel CL:
Tjen penger på at Mane scorer på Anfield
Oddsdobbel Championship:
Leeds har ikke råd til flere feilskjær
V65 Momarken: Toppomgang på Momarken i kveld
V64 Solvalla: Vi jakter ny V64-suksess i Sverige
V4 Rättvik: Knallspennende V4-lunsj fra Sverige

Tirsdagens langoddsprogram har naturligvis sine to klare høydepunkter i de to første kvartfinalene i Champions League: Liverpoo - Porto og Tottenham - Manchester City. Men det er også en interessant fotballkveld i England, hvor det spilles kamper i Championship, League One og League Two. Natt til onsdag er det full rulle i Copa Libertadores og Wayne Rooney og DC United møter Montreal Impact.

NB! 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Scorer Sadio Mane? - Ja 1,90 (spillestopp kl. 2055)

Klikk her for å levere dette spillet

Liverpool er store favoritter i kvartfinalen i Champions League mot Porto. Scouserne banket Porto 5-0 i Portugal i åttendedelsfinalen sist sesong, mens kampen på Anfield endte 0-0.

Sadio Mané scoret tre av målene i kampen på Estádio do Dragão sist sesong.

Senegaeseren har scoret vanvittige 69 prosent av sine Champions League-mål i utslagsrundene i turneringen. Det er ni av 13 scoringer. Bare Ivica Olic har en høyere prosent andel av sine scoringer i utslagsrundene i Champions League-historien. Kroaten scoret syv av sine ti mål i utslagsrundene.

Dersom Mané spiller tirsdag, vil han spille sin 20. kamp i Champions League, og han har hittil scoret 13 mål på 19 kamper.

Kun fem spillere har scoret mer enn 13 mål på sine første 20 kamper i turneringens historie: Alessandro del Piero (14), Ruud van Nistelrooy (16), Andriy Shevchenko (14), Jari Litmanen (14) og Roberto Soldado (16).


Liverpool har kun tapt én kamp på hjemmebane i alle turneringer denne sesongen, og Porto sin målsetting er antakeligvis å skaffe seg et så godt utgangspunkt som mulig før hjemmekampen. Et bortemål vil derfor være viktig for dem.

Men Porto har en elendig statistikk på engelsk jord. Gjestene er nemlig uten seier i de siste 18 kampene i England.

Sadio Mané har vært i bra form i vinter. Han har scoret 17 mål i Premier League i 2018-2019-sesongen, og 13 av scoringen er kommet hjemme på Anfield.

Jeg tror Sadio Mané scorer igjen på Anfield i tirsdagens kamp. Det er flere grunner til at jeg tror det. Mané elsker å spille hjemme på Merseyside, og det virker som han våkner for alvor nå utslagsspillet starter. Oddsen på Mané-scoring er 1,90.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken