Gå til sidens hovedinnhold

Tjen penger på Champions League

Sjekk vår spennende dobbel med Manchester United og Real Madrid til 5 i odds.

Kveldens storkamp spilles på Old Trafford der Manchester United stiller med et godt utgangspunkt etter 3-2 over Milan i den første kampen.

Milan må altså vinne med to mål i kveld for å gå videre. Det skal holde hardt. 3-2 resultatet fra forrige kamp gjør kveldens kamp til en usikker affære for oss odsspillere, siden United er videre med både seier, uavgjort og faktisk også 0-1 tap og 1-2 tap.

Les også kveldens anbefalte oddsspill:
Røas vanskelige bortekamp

Satser på ettmålsseier
Med Rooney på topp går det trolig mot en ny seier for Manchester, og det mest aktuelle å sette penger på i denne kampen er 3.45 i odds på ettmålsseier til Man U.

Mange av Norges Man U fans spiller selvfølgelig H i objekt 30 til 1.60 og krysser fingrene for et overbevisende avansement i turneringen. For en oddsspiller blir 1.60 litt lavt på et lag som ikke må vinne, og vi senker blikket et par hakk i langoddsprogrammet til oppgjøret mellom Real Madrid og Lyon.

Manchester United - Milan ser du på Viasat 4 klokka 20.45.

Enkelt: Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!

Bli nettspiller: Bestill gratis kortleser her!

Real bør vinne med to
Lyon vant sin hjemmekamp 1-0 og vi kan som vanlig forvente oss et Real Madrid i angrep fra start til slutt. Det skal sies med én gang at Real også kan vinne denne kampen 1-0 og gå videre i turneringen, men i Spania er det ikke alltid nok å vinne, på hjemmebane skal det helst gjøres med stil og mange mål.

De som tror at Real Madrid vinner med to eller fler mål i kveld, spiller H i objekt 35 til 1.70 i odds. Norsk Tipping gir oss også muligheten til å spille på hvilket lag som går videre til kvartfinale. 1.50 på at Real Madrid går videre, om det så er etter tomålsseier eller eventuelle ekstraomganger, vil nok være med på mange Champions League bonger i kveld.

Det spillet vi tror har aller størst sjanse for å gå inn, er likevel H i objekt 37: over 2,5 mål. Real vil ganske sikkert prøve å få de to nødvendige målene så fort som mulig, at Lyon da kan kontre inn et mål underveis er ikke utenkelig. 1.45 på at det blir minst tre mål er noe lavt, men såpass sannsynlig at det spilles.

Kveldens Champions League dobbel fra Sportspill gir 5.00 i odds.
31. Manchester United - Milan (0-1) 2,65 - 3,45 - 1,95

37. Real Madrid - Lyon - over/under 2,5 mål 1,45 - 2,05

Klikk her for å levere spillforslaget med 100 kroner i innsats.

Onsdag 10. mars kan du vinne 83 millioner kroner i Viking Lotto. Klikk herfor å levere kupongen som kan gjøre deg styrtrik.

Kommentarer til denne saken