*Nettavisen* Sportspill.

To ferske MillionFlax-millionærer på to dager

 

På to dager ble to personer millionærer med MillionFlax - men ingen av de trodde på det.

Tirsdag 24. mars skrapte en kvinne fra Oslo frem 1 million kroner med MillionFlax. To dager etter, torsdag 26. mars, var det en mann fra Oslo som kunne juble. Han vant også 1 million kroner.

Ble bonus-millionær

Mannen fra Oslo bestemte seg for å kjøpe to MillionFlax-lodd. På første lodd vant han 50 kroner, men på andre loddet var den første følelsen skuffelse. Det var nemlig ingen premie på hovedfeltet, men på bonusfeltet dukket det opp tre like millionsymbol.

- Jeg trodde ikke på det. Heldigvis fikk jeg tatt et skjermbilde, deretter tok jeg kontakt med kundeservice omgående. Da fikk jeg bekreftet at jeg hadde blitt millionær, sier mannen og ler.

Han bestemte seg for å dele den gode nyheten ved å sende skjermbildet av premien til familie og venner. Heller ikke de trodde på han til å begynne med, men etterhvert kom gratulasjonene. Heldigvis kunne mannen feire premien med flere, selv om situasjonen er som den er.

- Det ble digitalkonsert, potetgull og vin torsdag kveld. Det ble en veldig fin feiring, sier den fornøyde vinneren.

Nå drømmer han om en liten båt han kan bruke i Oslofjorden og krysser fingrene for at det kan skje til sommeren.

Kvinne fra Oslo vant 1 million

Det var en heldig kvinne fra Oslo som skrapte seg til millionær tirsdag 24.mars.

Kvinnen fra Oslo kjøpte også to MillionFlax digitalt. På det første loddet var det ingen like symboler, men på lodd nummer to ble drømmen virkelig. Tre like million-symboler lyste opp og kvinnen ble brått millioner.

- Tusen takk for at dere ringer. Nå fikk jeg bekreftet at det faktisk er sant, sier den nybakte millionæren onsdag formiddag når Norsk Tipping ringer.

For til tross for at kvinnen skrapte Millionflax-loddet på nett, dobbeltsjekket summen og fikk opp vinnerbeskjeden trodde hun fortsatt ikke helt på det. Det var først etter Norsk Tipping ringte fra vinnernummeret 625 60 000 og bekreftet både sum og informasjon at kvinnen slapp jubelen løs.

Vi gratulerer de ferske millionærene i Oslo!

Drømmer du også om å bli millionær?

Ønsker du en liten pause, litt spenning og muligheten til å bli millionær?

Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet!

Du kan kjøpe digitale Flaxlodd her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag